Învinse în ultimul minut!După succesul de sâmbătă, 6-2 de la FC Hunedoara, fetele de la Juniorul Satu Mare au sperat la un nou rezultat pozitiv în Liga 1. Iar preț de o oră și-au dominat miercuri mult mai experimentata adversară și au condus ostilitățile atât pe teren cât și pe tabelă.

Iulia Ilyes a deschis scorul pentru Juniorul în minutul 52 și se părea că vom asista la surpriza etapei la Satu Mare. Doar că formația de pe locul patru din Liga 1 a profitat la maxim de naivitatea defensivei gazdelor și după o eroare de portar, Corina Feleudean a egalat în minutul 61. Ultima jumătate de oră s-a jucat mai mult la întâmplare, ploaia torențială căzută peste Sătmar a îngreunat și mai mult munca fetelor iar lucrurile curgeau spre o remiză … Numai că în ultimul minut, tot pe o greșeală colectivă în defensivă, Ioana Șemida Deac s-a trezit singură la 6m cu mingea la picior iar de acolo a îndeplinit o simplă formalitate… 1-2 și o înfrângere nemeritată a fetelor noastre care mai au de jucat un singur meci în acest sezon, tot acasă pe 29 mai cu Real Craiova.

Juniorul:Alexandra Ionescu- Andreea Tătăran, Adelina Vidican, Karolina Feier, Barbara Bai- Alina Tocai, Szucs Ivette, Tania Mare- Ioana Borodi, Andrea Rakos. Antrenor Liviu Ivasuc.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts