Kereskenyi şi Ştef, acuzaţi că l-au sabotat pe Coicacoica

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, i-a acuzat pe contracandidații Gabor Kereskenyi și Adrian Ștef că ar fi organizat episodul în care a fost huiduit sâmbătă, chiar înaintea focului de artificii.

“Ştef face jocurile lui Kereskenyi”
Dorel Coica l-a acuzat din nou pe Adrian Ştef că face jocurile lui Kereskenyi Gabor, precizând în acest sens că duminică s-au întâlnit în taină, la un restaurant din Satu Mare, Pataki Csaba şi Kereskenyi Gabor din partea UDMR, respectiv Ovidiu Silaghi şi Adrian Ştef din partea ALDE.

”S-a continuat practic legătura dintre Kereskenyi și Ștef, știți foarte bine că Ștef a intrat în acest joc ca să-l ajute pe Kereskenyi să câștige Primăria, lui promițându-i-se o funcție de vicepreședinte la Consiliul Județean. Echipa lui Butka și a lui Kereskenyi, acei tineri care sunt Jobikk și pentru care Butka face festivaluri, s-au unit cu galeria Olimpiei, adusă și coordonată de Ștef, au format mai multe grupuri care erau dislocate pe întreaga suprafață a Pieței 25 Octombrie, și au avut ca și parolă <<primarul Dorel Coica>>. Dacă s-ar fi spus de mai multe ori pe scenă <<primarul Dorel Coica>>, de fiecare dată ar fi fost întâmpinat cu fluierături, huiduieli și cu stilul galeriei de a se face cunoscut. Îmi pare rău că domnul Ștef și domnul Kereskenyi s-au coborât la acest nivel”, a spus Dorel Coica.

“Kereskenyi şi Ştef, combinaţie nocivă”
Dorel Coica a precizat că se aştepta ca liderul UDMR Kereskenyi Gabor să nu se preteze la acţiuni de genul celor incriminate de edilul şef. “Kereskenyi spunea că el are un nivel intelectual foarte înalt și că nu se pretează la astfel de măgării, dar a intrat în jocul lui Ștef, și împreună au făcut o combinație nocivă. Sincer vă spun, eu nu sunt Ștef și să mă schimb în șapte costume populare și să apar pe scenă. Rolul unui primar este să deschidă Zilele Orașului după care primarul își vede de treaba lui, moderatorii urmând să gestioneze spectacolele mai departe. Nu a fost nicio intenție de-a mea să urc pe scenă, nici nu am mai fost pe scenă după aceste zile de sărbătoare pentru că nu este rolul primarului. După spectacol am urcat cu Chris Norman în Primărie unde am stat de vorbă cu el, deci nu era necesară prezența mea pe scenă”, a conchis Dorel Coica.

Mulţumiri sătmărenilor
Dorel Coica a ţinut, pe de altă parte, să le mulţumească sătmărenilor pentru modul în care s-au manifestat în cele trei zile de spectacole. ”Chris Norman s-a speriat și chiar m-a întrebat dacă el este cel huiduit și fluierat. A trebuit să-i explic care este situația și că nu el este cel vizat”, a arătat Dorel Coica.

“Ştef, om fără caracter”
Dorel Coica a mai adăugat că Ștef este fără caracter și că trebuia să-l asculte pe Ovidiu Silaghi. ”Ștef este un om fără caracter. Acum va trebui să-mi cer scuze de la Ovidiu Silaghi pentru că nu l-am luat în considerare atunci când mi-a spus despre Ștef că nu are caracter. Acum mi s-a confirmat acest lucru”, a arătat primarul Coica.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts