La mulți ani, Liviu Năstruț!nastrut

Fost fotbalist de performanţă şi director sportiv al clubului sătmărean de fotbal „Olimpia“, Liviu Năstruț împlinește azi 50 de ani.Fost antrenor și conducător și la Someșul Satu Mare, Năstruț a renunţat la sport, iar în prezent de fotbal îl mai leagă doar activitatea de observator din cadrul AJF Satu Mare.

Ardelean prin adopţie după ce, în 1996, s-a căsătorit cu fosta baschetbalistă Lavinia Tulbure, Liviu a renunţat zece ani mai târziu la sportul preferat, fotbalul, şi a intrat în rândul jandarmilor.

În anul 1984, a câştigat titlul de campion naţional cu echipa de fotbal a Liceului cu Program Sportiv din Bacău. Liviu Năstruţ a jucat doi ani la Olimpia Satu Mare ca mijlocaş, însă a mai fost la Partizanul Bacău, Universitatea Cluj, CFR Cluj şi Armătura Zalău. A bifat două prezenţe la naţionala de juniori a României.

Acum la ceas aniversar familia, prietenii, colegii de la AJF Satu Mare dar și colegii de la echipa de fotbal a Jandarmeriei cu care recent a obținut performanțe deosebite îi urează să aibă parte de multă sănătate, fericire… și LA MULȚI ANI!

Un sincer LA MULȚI ANI și din partea prietenilor de la GNV!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts