More


  Luăm toate punctele de la Tărlungeni?

  - Advertisement -

  brata

  UTA Arad – Chindia Târgovişte pare meciul de interes al etapei a opta din play-out-ul Ligii a II-a. Liderul Gaz Metan are relativ un meci uşor în deplasarea de la Braşov.

  Spunem asta pentru că braşovenii se află într-o situaţie nefastă, aproape de colaps. Dar profesorul Pustai spunea după jocul cu UTA că, din cauza programului încărcat, a meciurilor multe disputate după doar 2-3 zile de pauză pot aduce şi surprize.

  Partidele se joacă miercuri de la ora 18.00, cu o singură excepţie. Liderul play-out-ului, Olimpia din Satu Mare, evoluează la Tărlungeni, dar de la ora 11.00. O victorie poate linişti apele pe Someş, pe când gazdele de astăzi vor evolua de la toamnă în Liga a III-a. „U” Cluj se află pe loc de retrogradare, dar poate obţine victoria la Reşiţa.

  Olimpia a pornit marţi de bună dimineaţa spre Tărlungeni iar antrenorul Mircea Bolba e convins că meciul cu Unirea nu va fi o simplă formalitate. “Înfrângerea lor de la Pâncota i-a scos definitiv din lupta pentru locul de baraj. Chiar dacă sunt deja retrogradaţi trebuie să fim foarte atenţi şi concentraţi . Au o echipă incomodă şi în plus n –am câştigat niciodată la ei acasă”, a spus Bolba.

  Pentru Olimpia e o săptămână de foc. „Dacă scoatem şase puncte din aceste două meciuri, cu Tărlungeni şi Vâlcea, în mare ne-am atins obiectivul…” a mai adăugat tehnicianul galben-albaştrilor.

  Olimpia ar putea începe meciul în formula : Şuta- Ciul, Tătaru, Onicaş ( Heil),Brata- Munteanu, Rus, Villand, Kanalos- Buhăescu, Mărkuş.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img