More  Mandate de executare… executate de poliţişti

  - Advertisement -

  Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul unor unităţi teritoriale de poliţie, au desfăşurat miercuri activităţi pentru identificarea persoanelor date în urmărire sau pe numele cărora sunt emise mandate de executare a unor pedepse privative de libertate. Astfel, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Viile Satu Mare, l-au depistat pe raza comunei pe Bobby B., de 22 de ani din comuna Dorolţ, față de care Judecătoria Satu Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta a fost condamnat la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Tânărul îşi va executa pedeapsa în Penitenciarul Satu Mare.

  În colaborare cu poliţiştii Postului de Poliţie Lazuri, a fost depistat și identificat Nicolae B. de 43 de ani, domiciliat în sat Peleș, comuna Lazuri, faţă de care autorităţile austriece au emis Mandat European de Arestare pentru săvărşirea infracţiunii de furt calificat.

  Tot miercuri poliţiştii Serviciului de Investigații i-au depistat pe Dumitru I. de 31 de ani, din Dorolţ și Carol P. de 45 de ani din Satu Mare, faţă de care autorităţile austriece au emis Mandat European de Arestare pentru săvărşirea infracţiunii de furt calificat.

  Cei trei au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis Ordonanţa de reţinere pe o durată de 24 de ore, fiind depuşi în arestul IPJ Bihor.

  În cadrul aceleiaşi acţiuni, a fost depistat, de către poliţiştii de investigaţii criminale, Csaba B., de 46 de ani din Satu Mare, care poseda mandat de arestare preventivă, pe o perioada de 30 de zile, emis de catre Tribunalul Satu Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și încălcarea măsurii controlului judiciar. Acesta a fost depus in arestul I.P.J. Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts