More


  Mani Gyenes conduce în Campionatul Ungariei

  - Advertisement -

  gyenes

  A doua etapă din cadrul Campionatului Naţional de endurocross al Ungariei a avut loc sâmbătă la Ber. Printre cei aproximativ 130 de participanţi din Ungaria, România şi Slovacia, am avut la start şi trei sătmăreni.

  La clasa A, Emanuel Gyenes, de la Autonet Motorcycle Team, a reuşit să termine pe primul loc după un traseu perfect şi o zi de excepţie pe care riderul sătmărean le-a avut în Ungaria.

  “A fost foarte bine pentru mine. Am mers pe un traseu mai mult de enduro, mai puţin motocross, ceea ce s-a şi văzut la rezultat. Mi-a plăcut foarte mult traseul. M-am aşteptat să fie noroi, deoarece a tot plouat în localitatea respectivă, dar a fost chiar perfect, adică nici praf, nici noroi. De la start am mers bine, am plecat primul şi aşa am ţinut-o până la sfârşit”, a declarat Mani Gyenes.

  Spre deosebire de etapele de enduro care se împart pe două zile, la endurocross piloţii au de parcurs un traseu de cât mai multe ori în două ore. La fel s-a întâmplat şi la Ber unde traseul a măsurat 10 km. Tot la clasa A, pe podium l-am avut şi pe sătmăreanul Marton Szilvester, cel care a încheiat pe locul 3. La clasa C, Ardelean Cristian a terminat concursul pe locul 19.

  Pentru Mani Gyenes urmează a treia etapă din Campionatul Naţional de endurocross. Aceasta se va desfăşura în localitatea maghiară Szandavaralja, în 14 mai. În clasamentul general, Gyenes este lider după două etape.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img