Match Point, garanția unui tenis de calitateff

”Va fi un sezon deosebit” ne avertiza antrenoarea Antonia Panas la începutul lunii aprilie atunci când la cocheta bază Match Point am avut primul turneu din 2016.

Și fosta jucătoare din top 500 WTA a avut dreptate căci numai în luna mai am avut deja două competiții extrem de interesante rezervate copiilor.

În week end peste 70 de copii din tot Ardealul s-au întrecut la diferite categorii pentru Trofeul Match Point într-o competiție care pe lângă premii le-a adus copiilor și puncte în ierarhiile FRT.

Arbitrul Ioan Mărginean, venit de la Cluj Napoca, a recunoscut că puține sunt bazele care oferă servicii de o asemenea caitate ca și aceasta de la Satu Mare.

”Nu am mai fost de 15 ani aici, dar ce am văzut aici m-a impresionat. E deosebit ce am găsit la această bază sportivă. Cu siguranță puteți organiza aici turnee internaționale puternice și Campionate Naționale. Am văzut copii foarte talentați la acest turneu și printre ei și sătmăreni buni” a punctat Ioan Mărginean.

Am văzut meciuri extrem de interesante, dueluri aprige ”a la Roland Garros” mai ales între sătmăreni. Și un fair play desăvârșit…

Iată rezultatele:
băieţi, 10 ani: 1 – Andrei Mărcuş (Sănătatea SM), 2 – Tudor Batin (Sănătatea SM), 3 – Edy Mureşan (Câmpia Turzii);
fete, 10 ani: 1 – Andreea Barna (Ştei), 2 – Alessandra Merce-Sabău (Oradea), 3 – Vanessa Nocaci (Sănătatea SM);
băieţi, 12 ani: 1 – Raul Pop (Baia Mare), 2 – Darian Gal (Oradea), 3 – Rareş Rad (Tg. Mureş);
fete, 12 ani: 1 – Ioana Lung (Zalău), 2 – Anamaria Coroiu (Oradea), 3 – Cezara But (Zalău);
băieţi, 14 ani: 1 – Dan Ovidiu (Baia Mare), 2 – Vladimir Cuc (Oradea);
fete, 14 ani: 1 – Dora Baranyai (Sport 4 Fun SM), 2 – Bianca Moise (Oradea), 3 – Blanka Tarr (Sănătatea SM), 4 – Alexia Păcurar (Sport 4 Fun SM);
băieţi, 16 ani: 1 – Arnold Csaholczi (Sport 4 Fun SM), 2 – Lucas Popivici (Oradea), Luca Pandi (Sănătatea SM).

Arbitrul principal al turneului a fost Ioan Mărginean, iar directorul turneului Călin Panas.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts