More  Mega Mall-ul, la un pas să nu se mai construiască

  - Advertisement -

  mall-satu-mare

  Din cauza luptei politice absurde din Consiliul Local – pe alocuri chiar contrară intereselor comunității, New Europe Property Investments (NEPI) – investitorul de la Mega Mall – are mari probleme în continuarea proiectului de la Satu Mare.

  Primarul a găsit vinovații
  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a recunoscut astfel unele informații care circulau în mediul local de câteva zile. ”Grație” respingerii unor proiecte vitale pentru buna desfășurare a proiectului – la care au conlucrat consilierii UDMR și PNL – spune primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. ”Din cauza opoziției pe care au făcut-o permanent consilierii UDMR și consilierii PNL, suntem la un pas de a pierde investiția lui NEPI. Deci, efectiv, Mega Mall-ul din Satu Mare. Un an de zile au băgat (consilierii locali UDMR și PNL, n.red.) frâne și strâmbe, ba au votat împotrivă ba s-au abținut, încât nu am putut să avem o majoritate în Consiliul Local și practic sunt blocați (NEPI, n.red.)”, a declarat primarul Dorel Coica.

  Investitorul ar fi contrariat
  Mai mult decât atât, edilul șef sătmărean spune că reprezentanții NEPI sunt foarte supărați pe atitudinea unor factori de decizie. Care se încăpățânează să invoce tertipuri birocratice și juridice pentru a menține proiectul în suspans. ”Sunt extrem de supărați că au întâlnit bariere aici și au spus că în nicio altă localitate, în nicio altă țară, nu s-a întâmplat ce s-a întâmplat aici, cu un blocaj din partea consilierilor”, a mai spus Dorel Coica. Dincolo de lupta politică, un lucru este cert: proiectul Mega Mall este blocat!

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts