More

    Mii de sătmăreni au luat cu asalt Grădina Romei

    parada1

    Mii de sătmăreni au participat în Grădina Romei la ”Week end-ul familiei”. Evenimentul organizar de Fundația „Identitas”, respectiv de Asociațiile Culturale „Ady Endre”, „Aranykapu” și „Borokagyoker” s-a bucurat de succes. Mai ales în rândul prichindeilor care au sărit pe topogane ori cu coarda, au intrat în baloanele plutitoare ori au stat cuminți la coadă pentru a se picta pe față.

    Nu au lipsit nici momentele artistice ori concursurile între familii.

    Nici cei mari nu s-au plictisit…Au fost standuri speciale cu mâncăruri alese, vinuri de calitae, tradiționala pălincă ori cu bere ”adevărată”. La mare căutare s-au aflat beleșul și ștrudliul… ce mai, au fost de toate pentru toți. În plus și vremea a ținut cu organizatorii, soarele cald însoțind week endul dedicat familiei.

    În plus ieri am avut parte și de o inedită paradă .

    Majorete, acompaniate de fanfară, apoi un elefant „venit direct de la Calcutta”, o barză cu picioroange extrem de lungi, dar și alte câteva sute de persoane și-au dat întâlnire ieri dimineață în fața Teatrului de Nord pentru a participa la tradiționala paradă organizată cu prilejul „Week-end-ului familial”.

    Participanții la paradă au înconjurat Parcul central din Piața Libertății, după care s-au îndreptat spre Grădina Romei.

    A fost chiar un week-end plăcut în care familiile de sătmăreni au uitat de griji și s-au relaxat iar programul oferit a fost chiar pe placul tuturor!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE