More  Mircea Bolba: “Nu va fi o simplă formalitate!”

  - Advertisement -

  Olimpia-Satu-Mare-Metalul-Resita-6

  Olimpia e singura echipă neînvinsă din play out-ul seriei a 2-a a Ligii secunde și are șansa să își mențină invincibilitatea și în următoarele, cel puțin, două partide.

  Elevii lui Bolba vor întâlni de două ori la rând ultima clasată, pe Metalul Reșița. Iar conform calculelor hârtiei, Olimpia nu ar avea voie să piardă vreun punct din această dublă.

  Reșița e retrogradată de mult, e pe minus în clasament și trimite pe teren o echipă formată în mare parte din juniori de la club. Chiar și în aceste condiții, tehnicianul Olimpiei, Mircea Bolba, e precaut și avertizează înaintea deplasării de azi de la Reșița.

  ”Nu va fi o simplă formalitate. Trebuie să fim concentrați și să încercăm să îi surprindem încă din primele minute. Metalul nu a pierdut ușor niciun meci din play out, echipa lor nu are presiunea rezultatelor, așa că trebuie să tratăm foarte serios dubla cu ei” spune Mircea Bolba.

  Antrenorul sătmărenilor e îngrijorat doar de accidentările unor jucători din lot și speră ca până la ora meciului de sâmbătă o parte dintre ei să fie apți.

  Băican, Șuta, Onicaș și Villand sunt cei care s-au accidentat în meciul cu Tărlungeni. Chivari, Iuhas sau Sălăgeanu vor absenta sigur la Reșița, aceștia având probleme medicale mai vechi și mai greu de recuperat…

  Echipa va pleca vineri dimineața spre Reșița iar aspecte de la meciul cu Metalul vor putea fi urmărite la www.radiotimisoara.ro .

  Returul cu Metalul Reșița se va juca pe 14 mai la Satu Mare.

  Pe 11 mai, la Satu Mare, juniorii A de la Olimpia vor juca în optimile Cupei României cu Farul Constanța.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts