More  Nevoie mare de puncte… salvatoare

  - Advertisement -

  13238894_521774378012783_4110349839629954723_n

  După victoria de mare efect obţinută în faţa celor de la Râmnicu Vâlcea, jucătorii Olimpiei Satu Mare sunt decişi să repete isprava şi în partida de astăzi şi să vină cu punct sau chiar cu puncte din întâlnirea cu „U” Cluj. Sigur o victorie pe Cluj Arena ar însemna în mare măsură salvarea de la retrogadarea deoarece în ultimul meci, cel de acasă cu Pâncota, ne-ar fi de ajuns şi un rezultat de egalitate însă şi un punct obţinut la „şepcile roşii” n-ar fi de lepădat.

  Victoria de moral din ultima etapă, în dauna vâlcenilor (scor 2-1), a adus liniştea în tabăra galben albaştrilor , ocazie cu care au trecut şi pe prima treaptă a clasamentului (30 de puncte) din play-out. În schimb „studenţii” clujeni vin după o înfrângere, 0-1 cu Şoimii Pâncota, insucces care i-a trimis până pe locul 4 ( 27 de puncte). Clujenii însă erau chiar pe punctul de a fi excluşi din campionat şi a nu mai juca sâmbătă asta dacă clubul intra în faliment. Până la urmă Tribunalul Botoşani a decis, joi, că echipa nu trebuie să intre în faliment, administratorul judiciar stabilit de instanţă urmând să facă toate demersurile pentru achitarea datoriilor până la data de 5 septembrie, anul curent, atunci când a fost stabilită o nouă înfăţişare.

  Asta înseamnă că „şepcile roşii” vor evolua în ultimele două etape rămase din play-out, după care se va trage linie şi se vor face planuri. Depinde şi de faptul dacă “U” va rămâne sau nu în eşalonul al doilea, în funcţie de ultimele rezultate.

  Se anunţă astfel o partidă de mare luptă în care clujenii au doar varianta victoriei pentru a mai avea ceva speranţe la evitarea retrogradării pe când pentru sătmăreni ar fi bun şi un egal.

  “ Mergem să facem o partidă bună la Cluj mai ales că venim după o victorie de moral în faţa celor de la Vâlcea. Sigur că un eşec ne-ar readuce într-o poziţie ingrată însă sper că băieţii au învăţat ceva din înfrângerea de la Tărlungeni iar de data aceasta vor intra mult mai motivaţi în joc. În afară de Băican nu avem alte indisponibilităţi în lot astfel că în partida cu U Cluj voi miza pe aceiaşi jucători care au evoluat şi în partida cu CSM Râmnicu Vâlcea. Suntem decişi să câştigăm dar cred că şi un egal ar fi bun pentru noi”. ne-a declarat antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba.
  În această etapă de play out se mai joacă Şoimii Pâncota- Metalul Reşiţa şi CSM Râmnicu Vâlcea- Metalul Reşiţa.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts