More


  Nume grele la Zilele Orașului Satu Mare

  - Advertisement -

  4_Layout-1

  Ediția din acest an a Zilelor Orașului Satu Mare va avea loc în perioada 27-29 mai. Invitat special este interpretul britanic Chris Norman iar pe scenă vor urca unele dintre cele mai în vogă formații din România. Lor li se adaugă și două formații maghiare. Pe lângă concertele de seară, organizatorii au pregătit un program divers, de care să se bucure nu doar tinerii ci și copiii și iubitorii de muzică folclorică.

  Noutăți în acest an
  Cu ocazia împlinirii a două decenii de când se organizează acest eveniment, Primăria Satu Mare le pregătește sătmărenilor mai multe surprize. Astfel, față de anii trecuți, va fi un spectacol de lasere, care se va desfășura vineri, 27 mai, de la ora 24:00.

  O altă noutate va fi seara de etno cu artiști sătmăreni. Vor urca pe scena din Piața Libertății, vineri, de la ora 18.00, Angela Munteanu, Ghiţă Blidar, Sebastian Bodea, Nicu Pop, Cătălin Bococai, Darie Berende, Pionierii, Ciprian Tempe, Meda, Mister, Argus, Bianca Rus, Sentimental și Bravo.

  Două scene
  La fel ca și în fiecare an, manifestările vor avea loc în două locații: în Centrul Vechi – scena secundară pentru folclor și folk, respectiv Centrul Nou – scena principală.

  Comercianţii îşi vor instala tarabele în Piaţa 25 Octombrie, Pasajul Corneliu Coposu, Piaţa Libertăţii și Cuza Vodă, și vor plăti 17 lei/mp închiriat pe zi. De asemenea, în cele trei zile se va închide circulația pe străzile Decebal, Ștefan cel Mare și Horea.

  Buget mulțumitor
  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, s-a declarat mulțumit de bugetul alocat în acest an de către Consiliul Local. Concret, este vorba tot despre 280.000 lei, la fel ca și anul trecut. Diferența de bani va fi acoperită de către mai mulți sponsori, care și-au asumat angajamentul de a le achita contravaloarea prestației unor artiști.

  Concerte explozive
  Deschiderea oficială va avea loc vineri, de la ora 17.00, pe scena principală din Piața 25 Octombrie, printr-un concert al Filarmonicii ”Dinu Lipatti” Satu Mare. Tot vineri, după ora 19.00, vor urca pe scenă în următoarea ordine: Direcția 5, Corina, Ruby, Lidia, Puya & Friends, iar seara se va încheia cu un spectacol de lasere.

  Sâmbătă, de la ora 20.00, va urca pe scenă Kallay Saunders Band-Ungaria, urmat de Loredana, Chris Norman, iar seara se va încheia cu un foc de artificii. Duminică, de la ora 21.00, au fost programați cei de la Kerozin/Ungaria, respectiv Iris și Carla`s Dreams.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img