More


  O fostă campioană europeană vine la Balcaniadă

  - Advertisement -

  Proaspăt numit președinte al Comisiei de volei pe plajă din cadrul F.R. Volei, Adrian Pricop promite că în această lună va aduce la Satu Mare cele mai tari echipe din zonă la Balcaniadă.

  ”Sper să fie cea mai tare Balcaniadă organizată în România. Vom avea două terenuri în Centrul Nou, locația e foarte bună, sperăm ca și vremea să țină cu noi în week-endul 20-22 mai”, spune Adrian Pricop care a primit deja confirmarea de participare din partea echipelor din Grecia, Turcia, Bulgaria și Republica Moldova.

  ” Fosta campioană europeană și una dintre cele mai bune jucătoare din Europa , Vasiliki Arvaniti va veni cu una dintre echipele din Grecia. De altfel Grecia vine cu trei echipe, Bulgaria cu două. Avem promisiuni din Bosnia și Serbia. ” mai spune Pricop care în această perioadă e în Grecia în cantonament cu echipa României formată din sătmărencele Vaida Beata-Adriana Matei.

  Cei trei mai stau cinci zile în Grecia după care vor pleca direct în Elveția la Campionatul Mondial U 23 unde, pe 10 mai, România are meciuri în calificări.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img