More  O șuviță din părul papei Ioan Paul al II-lea,expusă la o reședință de bătrâni din Germania

  - Advertisement -

  O șuviță din părul papei Ioan Paul al II-lea ocupă de miercuri un loc în capela reședinței pentru bătrâni din localitatea germană Laatzen, în apropiere de Hanovra, relatează EFE.

  Relicva este un cadou făcut de episcopia din Poznan directorului acestei reședințe, Adrian Grandt, în semn de mulțumire pentru concertul caritabil, organizat la sfârșitul anului 2015, în favoarea unui ospiciu din această localitate poloneză, potrivit ziarului local ‘Leine Nachrichten’.

  Racla din aur care conține firele de păr are gravată inscripția ‘Ex Capillis Sancti Joannis Pauli II Papae’ și a fost expusă pe peretele lateral al capelei, într-o nișă protejată cu un geam blindat, care poartă scutul papei.

  “Toată lumea poate admira relicva în capela noastră”, a declarat ziarului Adrian Grandt, care, la fel ca și papa Ioan Paul al II-lea, a crescut în Polonia. Biserica catolică din Hanovra a certificat că este vorba într-adevăr de o relicvă a papei Ioan Paul al II-lea.

  Racla purtând prețioasa șuviță a lui Karol Wojtyla (1920-2005) a fost instalată în capelă miercuri dimineață în cadrul unei ceremonii religioase.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts