More

    Olimpia nu a mai jucat la Reșița

    3. Metalul-Olimpia

    Olimpia nu a mai jucat sâmbătă la Reșița. Toate meciurile din Liga a 2-a și a 3-a au fost amânate de FRF.

    ” Noi am aflat în această dimineață ( sâmbătă) de amânare. E o stare de incertitudine. Ne întoarcem acasă de la Reșița și nu știm când se va juca acest meci. N-ar fi normal să ne programeze miercuri. Păi ce facem..mergem acasă acum și venim marți înapoi. Plus că miercuri avem meci și cu juniorii U19 în Cupa României la elite. Iar în lot avem jucători de la acea echipă. Așteptăm să vedem care va fi noul program. Sigur că e o tragedie care ne-a șocat pe toți, și ne a pus pe gânduri. Dumnezeu să-l odihnească în pace” a transmis antrenorul principal al Olimpiei, Mircea Bolba.

    Olimpia a efectuat sâmbătă la revenirea acasă un antrenament și va porni mâine din nou la drum. ”Mi-e teamă acum de oboseală în această dublă. Mai mult ca de adversar, dar asta e situația” a mai spus Bolba.

    Meciurile din cadrul play-off-ului și play-out-ului Ligii a II-a, programate în acest weekend, dar amânate în urma decesului jucătorului dinamovist Patrick Ekeng, se vor disputa la 11 mai, de la ora 17,00, conform deciziei Comitetului de Urgență al Federației Române de Fotbal.

    De asemenea, conform site-ului oficial al FRF, partidele din cadrul Ligii a III-a, programate inițial la 7 mai, se vor disputa în data de 14 mai. Programul competițional al Ligii a III-a urmează astfel a fi decalat cu o săptămână, respectiv ultima etapă din cadrul campionatului național Liga a III-a urmând a se desfășura în data de 4 iunie.

    Etapa finală a competiției Liga Elitelor U19 (finala mică și finala mare), programată inițial la 7 mai, se va desfășura în 21 mai. Partidele din cadrul competiției Liga Elitelor U17 — Seria Est și Seria Vest — programate inițial în acest week-end, se vor desfășura la 11 mai.

    De asemenea, competițiile de fotbal feminin se vor desfășura după următorul program competițional: Liga I — Seria I — etapa 17-a, programată inițial în datele de 7-8 mai, se va desfășura în data de 22 mai (ora 11,00); Liga I — Seria II-a — etapa 19-a, programată inițial în data de 8 mai, se va desfășura în 18 mai (ora 17,00); Superliga — play-off și play-out — etapa 5-a — se va desfășura în 28 mai, de la ora 11,00.
    Jocurile din cadrul Campionatului de juniori futsal, programate inițial în perioada 7-9 mai, se reprogramează și se vor desfășura în perioada 28-29 mai 2016, iar Turneul final al Campionatului de juniori futsal, programat inițial în datele de 28-29 mai, se va desfășura în perioada 2-12 iunie 2016.
    În noaptea de vineri spre sâmbătă, după decesul jucătorului Patrick Ekeng pe teren în timpul partidei Dinamo — FC Viitorul, Federația Română de Fotbal a decis ca toate meciurile din competițiile organizate de FFRF în acest final de săptămână, din Liga a II-a, a III-a, Liga Elitelor și Campionatele Naționale de Juniori, să fie amânate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE