Ordinul Asistenților Medicali, în casă nouăoridu

Moment important în viața asistenților medicali generaliști, a moașelor și a asistenților medicali sătmăreni. După 15 ani în care au strâns fonduri și au încercat să scape din spațiile neîncăpătoare de la parterul Direcției de Sănătate Publică iată că acum aceștia au un sediu al lor pentru organizația ”Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, filiala Satu Mare”.

” Au fost ani întregi în care am strâns bani din resurse proprii, iar valoarea investiției se ridică la 120000 euro.Le mulțumesc tuturor colegilor pentru ajutor și implicare!” a spus Constantin Demian, preşedintele Ordinului Asistenţilor Medicali, filiala Satu Mare pentru știrile Nord Vest TV.

Sediul situat pe strada B.P. Haşdeu numărul 15 din Satu Mare este locul unde cadrele sanitare din judeţ, asistenţi medicali şi moaşe deopotrivă, vor putea să se adreseze organizaţiei pentru toate aspectele ce vizează activitatea lor profesională: eliberare de avize, certificate de conformitate, ore de educaţie medicală continuă şi multe altele. Imobilul cumpărat este format din parter şi etaj şi a fost utilat şi dotat cu toate cele necesare pentru buna desfăşurare a activităţii specifice organizaţiei.

De remarcat că la inaugurarea noului sediu au ținut să fie prezente numeroase oficialități, conducerea Spitalului Județean Satu Mare precum și Mircea Timofte, preşedintele OAMGMAM România şi Lidia Deliu, vicepreşedinta organizaţiei judeţene.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts