More


  Peste 20 de etape de suspendare dictate la Comisia de disciplină

  - Advertisement -
  Soccer ball on grass with copy space
  Soccer ball on grass with copy space

  La şedinţa Comisiei de disciplină AJF Satu Mare s-au acordat marti peste 20 de etape de suspendare. Sunt jucători care vor sta în etapa din week-end, dar şi jucători care vor face o pauză mai multe etape.

  Cele mai multe suspendări vin după meciul Lazuri – Livada. Csaba Tătar (Lazuri) va sta patru etape şi a primit o amendă de 100 lei, iar Alexandru Vele (Livada) are trei etape de pauză şi amendă 75 lei. Antrenorul Ludovic Dioseghi (Livada) a primit un ultim avertisment şi amendă 50 lei.

  – jucător cu patru etape de suspendare: Csaba Tătar (Lazuri).
  – jucători cu trei etape de suspendare: Alexandru Vele (Livada), Ionuţ Silaghi (Medieşu Aurit), Andrei Ball (Dumbrava), Akos Csatary (Porumbeşti).
  – antrenor cu două etape de suspendare: Călin Şoimoşan (Ardud).
  – jucători cu o etapă de suspendare: Ruben Cseh (Oraşu Nou), Rafael Andrei (Crucişor), Doru Găvruş (Doba), Flaviu Panc (Tăşnad), Florin Cosma (Căuaş).

  Tot după şedinţa de marţi avem şi două rezultate omologate la masa verde. Viile Satu Mare câştigă cu 3-0 cu Odoreu pentru că Odoreu a folosit un jucător în stare de suspendare. Babţa câştigă de asemenea cu 3-0 meciul cu Domăneşti, echipă care primeşte şi un ultim avertisment pentru că nu s-a prezentat la meci.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img