More  Poftiţi la dans!

  - Advertisement -

  DANS1

  Cupa Sătmarului la dans sportiv a ajuns la a 6-a ediţie şi se va desfăşura în acest week-end la sala LPS. Iar de la an la an competiţia a crescut în valoare şi a ajuns acum să fie cel mai bine cotat concurs de gen după finalele Campionatelor Naţionale sau a Cupei României.

  Organizatorii evenimentului sunt Şcoala de Arte, Consiliul Judeţean, Consiliul Local şi Royal Dance Club Satu Mare.

  Putem spune că e un festival al dansului. Suntem mândri că toată crema dansului din România vine la Satu Mare.

  Antrenorii Otto Varga şi Ovidiu Ignat au prezentat luni seara la Nord Vest TV detaliile tehnice ale concursului anunţând că deja la competiţie şi-au anunţat prezenţa peste 300 de perechi dintre care campioni naţionali sau medaliaţi la competiţiile internaţionale.

  “Cupa Sătmarului a fost în primele cinci ediţii cea mai bine organizată competiţie de dans din ţară şi aşa vrem să şi rămână. Totul se bazează pe voluntariat şi le mulţumim părinţilor pentru sprijin.” a punctat Otto Varga.

  Cupa Sătmarului va începe azi la ora 9 iar de la ora 19 e programată deschiderea oficială. Duminică vom avea de la ora 9 a doua sesiune de concurs.

  Inregistrarea galei de la deschiderea oficiala va fi transmisa luni seara in cadrul emisiunii Saptamana sportiva de la Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts