More  Premii de 13.100 de euro pentru participantele în Cupa României

  - Advertisement -

  jun

  Olimpia Satu Mare s-a calificat miercuri în sferturile de finală ale Cupei României la juniori U 19.

  Competiția organizată în premieră de FRF a adus la start cele mai bune 16 echipe din campionatul elitelor.

  După succesul 5-2 cu Farul, elevii lui Lulu Dragomir vor juca duminică la prânz la Cluj Napoca cu Viitorul Mihai Georgescu.

  ”Știam că trebuie să jucăm cu Pandurii, așa a fost anunțat inițial. Dar asta e. Mergem la Cluj să câștigăm. Va fi greu, oboseala se adună mai ales că acești copii n-au un cantonament în spate și nici condiții de refacere” spune Lulu Dragomir.

  Sferturile de finală ale competiţiei se vor disputa duminică, 15 mai, de la ora 12:00, în timp ce semifinalele sunt programate pe 19 mai, de la aceeaşi oră. Ultimul act al competiţiei se va disputa pe terenul de iarbă al Centrului Tehnic de la Buftea, marţi, 24 mai 2016, de la ora 18:00.

  Federaţia Română de Fotbal va acorda premii în bani pentru cele 16 echipe participante în competiţie. Fiecare echipă eliminată în optimile de finală va primi câte 200 de euro, cele eliminate în sferturi câte 500 de euro, iar învinsele din semifinale câte 1.000 de euro. Învinsa finalei va primi 2.500 de euro, în timp ce echipa care va câştiga ediţia inaugurală a Cupei României Elită U19 va încasa 5.000 de euro.

  Se mai joacă în sferturi: U Cluj Napoca- Viitorul Constanța, Poli Timișoara- Pandurii, UTA Arad- Voluntari.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts