Prinşi la furat de bicicleteCu sprijinul unui cetăţean, care a dat dovadă de spirit civic prin faptul că a sunat în timp operativ la numărul de urgenţe 112, sesizând că observă doi bărbaţi care încearcă să sustragă două biciclete, patrula de ordine şi siguranţă publică a Poliţiei municipiului Satu Mare l-a surprins în flagrant pe unul dintre autori, celălalt fiind identificat în scurt timp.

Printr-un apel la SNAU 112 dat joi, la ora 00:33, un sătmărean a sesizat poliţia despre faptul că doi bărbaţi încearcă să sustragă două biciclete, pe strada Jiului din Satu Mare. Ajunsă în scurt timp la faţa locului, patrula de ordine şi siguranţă publică l-a prins în flagrant pe Adalbert C. în vârstă de 59 de ani din Viile Satu Mare, care avea asupra lui cele două biciclete.

În urma verificărilor efectuate, s-a reuşit identificarea şi a celui de-al doilea bănuit în cauză, ca fiind A. Cardos de 52 de ani, tot din Viile Satu Mare.

În sarcina celor doi s-a reţinut că au sustras două biciclete care erau asigurate cu lanţ şi lacăt de un copac la intrarea în scara unui bloc situat pe strada Jiului.

Prejudiciul, în valoare aproximativă de 340 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate iar faţă de cei doi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts