More


  Probleme pentru șoimi…

  - Advertisement -

  Olimpia-Craiova-2

  Ultima etapă din play out aduce și derby-ul salvării de la Satu Mare dintre Olimpia și Șoimii Pâncota. Meciul ce va începe la ora 11 se anunță unul decisiv , galben-albaștrii având doar varianta victoriei pentru o salvare de la retrogradare. Șoimii vin și cu șansa remizei, în vreme ce o înfrângere a elevilor lui Bolba ar trimite automat Sătmarul în Liga a 3-a.

  Șoimii Pâncota s-a trezit în ultimele etape cu o situație inedită în ceea ce privește postul de fundaș central. După despărțirea prematură de Horia Crișan, a venit și accidentarea lui Claudiu Pascariu. Astfel, Zsolt Muzsnay s-a văzut pus în situația de a-i folosi pe „închizătorii” Pavel și Suciu pe postul de fundaș central.

  Totuși, în cazul în care „alb-negrii” vor juca baraj de menținere în Liga a 2-a, există posibilitatea ca măcar pentru manșa retur să facă parte din lot și fostul căpitan al UTA-ei „În această săptămână voi merge din nou la un control la tendon, dar semnele sunt încurajatoare. Din câte mi s-a spus și după cum mă simt, în două săptămâni pot să reiau pregătirile. Nu vreau să mă grăbesc pentru a risca o accidentare mai gravă, dar cu siguranță la reluarea pregătirilor voi fi apt, fără probleme”, a mărturisit Pascariu pentru sportarad.ro.

  Contractul fundașului central cu Șoimii Pâncota va expira la finalul acestui sezon iar deocamdată nu are o destinație certă sută la sută.

  Nici Olimpia nu se poate lăuda cu o situație prea bună în lot înaintea acestui duel. Băican, Sălăgeanu, Chivari și Brata sunt accidentați iar Kanalos și Mărkus au luat galbene în prelungiri la Cluj și vor fi suspendați sâmbătă…

  Dar mai multe despre finala pentru salvare vom afla azi la conferința de presă ce va fi organizată la stadion…  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img