More  PSD și-a prezentat candidații pentru Consiliul Județean

  - Advertisement -

  psd

  Conducerea PSD Satu Mare, prin președintele interimar Octavian Petric, şi-a prezentat ieri candidaţii pentru Consiliul Judeţean. Cu aceeași ocazie, au fost prezentate și proiectele echipei PSD. Octavian Petric a trimis și câteva săgeți în direcția președintelui Consiliului Județean, Adrian Ștef, pe care îl acuză că își arogă merite care nu îi aparțin.

  ”O echipă de oameni serioși”
  Octavian Petric a declarat că echipa social-democrată pentru Consiliul Județean a fost desemnată prin vot secret. “Sunt oameni competenţi, serioşi. Ordinea pe listă am stabilit-o în mod democratic, prin vot secret. Am încercat să acoperim mai multe domenii cu specialişti, avem pe listă profesori, ingineri, economişti, jurişti, astfel încât să putem face faţă dacă vom reuşi să ne obţinem targetul de opt-zece consilieri judeţeni”, a declarat Octavian Petric.
  Lista PSD la Consiliul Judeţean este formată din Petric Octavian, Pașca Vasile, Ciocan Vasile, Marincaș Gheorghe, Buzgău Oliviu, Ardelean Ciprian, Ardelean Simion, Horvat Alexandru, Ciocan Gheorghe, Maxi Rodica, Pop Ioan, Avorniciți Nicolae și Frencz Constantin.

  Ce își propune PSD
  Octavian Petric a trecut în revistă și câteva dintre proiectele PSD. “Este foarte important să avem o infrastructură foarte bună, de aceea primul domeniu este drumuri şi utilităţi. Un alt domeniu pe care vreau să îl abordăm în planul de strategie este învăţământul: centre şcolare regionale de formare profesională şi implementare a programului after school în mediul rural. Avem foarte mulţi părinţi în străinătate, copii rămaşi, din acest motiv apare abandonul şcolar, unii chiar nu se înscriu la şcoală şi cred că este foarte important să încercăm să implementăm unele proiecte care să vină în sprijinul acestor tineri, copii şi al părinţilor pentru a le asigura un viitor. Un alt domeniu este sănătatea, cred că este foarte important să avem sănătate, pentru că la ţară nu prea avem dispensare medicale, au fost cam abandonate, de aceea în programul nostru de strategie avem prioritare şi această necesitate de înfiinţare de dispensare medicale”, a arătat Octavian Petric.

  Săgeți către Adrian Ștef
  Petric l-a acuzat pe Adrian Ştef că îşi asumă proiectele dezvoltate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, fără să aibă vreun merit. “Domnul Ştef abia după doi ani a reuşit să finalizeze anumite licitaţii şi azi să iasă în presă, să spună, să îşi aroge aceste investiţii… Nu are o contribuţie atât încât să poată să iasă în faţă la aceste proiecte. Proiectele sunt demarate de guvernul Ponta şi au fost susţinute de echipa PSD”, a declarat Petric.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts