More  Regal de judo la sala LPS

  - Advertisement -

  preda

  Un nou sfârșit de săptămână plin de evenimente sportive de calitate la Satu Mare. Pe lângă Balcaniada de volei, turneul final la baschet și derby-ul din play out, Olimpia-Râmnicu Vâlcea, la sala mare a LPS avem și două turnee de judo.

  E vorba despre două concursuri organizate în premieră de Clubul Sportiv Unio Satu Mare şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

  “Satu Mare Romania Unio Judo Master International Championship” este programat să înceapă sâmbătă de la ora 11.00. Este vorba de un concurs pentru veterani, dedicat sportivilor de peste 30 de ani.

  Directorul turneului este Attila Pelcz și el un veteran în ale judo-ului și un participant constant la astfel de competiții internaționale, iar în cadrul concursului şi-au anunţat prezenţa judoka din mai multe ţări, printre care România, Germania, Ungaria, Scoţia, Slovacia şi nu numai. Pe cele două suprafeţe de luptă vor intra judoka la mai multe categorii de vârstă, greutate, atât la masculin cât şi la feminin. ”Juniorii” îi găsim la categoria M1 şi F1, adică pentru judoka născuţi între 1986 şi 1982. Lista categoriilor continuă din cinci în cinci ani mai în vârstă cu: M2/ F2, M3/ F3, M4/ F4, M5/ F5, M6, M7. Competiţia se va desfăşura în conformitate cu regulamentul EJU şi al Federaţiei Române de Judo.

  Prima ediţie a Memorialului “Lucian Preda”

  Mâine vom avea trei suprafeţe de luptă în sala LPS “Ecaterina Both”. Va fi rândul celor mici să intre pe tatami, să lupte la prima ediţie a Memorialului “Lucian Preda”.

  Lucian Preda a fost mare judoka sătmărean care s-a stins fulgerător din viață anul trecut în luna mai, la vârsta de doar 42 de ani.

  ”Este un omagiu pe care îl aducem unui fost coleg, prieten și unui om deosebit, cel care a fost Lucian Preda. Vom avea sportivi la U12 și U 14 pentru această ediție și din câte am înțeles vor fi peste 200 de participanți” ne-a transmis antrenorul Terely Mihai.

  Competiţia va începe duminică de la ora 9.30, în sala mai sus menţionată.

  Altfel, două sportive de la Unio vor participa duminică în Polonia la Cupa Europei Under 18. Alături de surorile Mercedes şi Jennifer Czerlau se va afla mama şi antrenoarea Doina Czerlau.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts