More


  Sărbătoare cu dublă semnificaţie la Şcoala Bălcescu – Petofi

  - Advertisement -

  scoala2

  Şcoala gimnazială “Bălcescu-Petofi” din municipiul Satu Mare s-a aflat, ieri, în zi de sărbătoare. Conducerea şi elevii şcolii, în frunte cu reprezentanţii primăriei au luat parte la inaugurarea proiectului de reabilitare a şcolii, dar şi la celebrarea a 42 de ani de la construirea acesteia.

  La iniţiativa primăriei, prin fonduri europene, s-a accesat şi desfăşurat proiectul în vederea reabilitării şcolii gimnaziale “Bălcescu-Petofi”. Aşadar, au fost aduse îmbunătăţiri la dotarea unităţii cu diferite echipamente moderne, asigurând un proces educaţional la standarde europene şi, astfel, şcoala a fost dotată cu prima sală multimedia de ultimă generaţie. De asemenea, întregul sistem de încălzire a fost modernizat, iar prin izolarea pereţilor exteriori s-au redus şi costurile, care până acum erau destul de ridicate.

  „Au mai existat renovări în cadrul şcolii, însă niciodată de amploarea aceasta. Mulţumim primăriei, dar şi echipei de muncitori care a fost extrem de harnică, dat fiind faptul că lucrările s-au finalizat cu mult înaintea termenului limită. Cel mai mult mă bucur, atât eu, cât şi elevii de sala multimedia care arată foarte bine şi este benefică pentru şcoală”, a spus Ionel Iluţiu, directorul şcolii.

  Evenimentul a început la ora 17.00, moment în care a vorbit primarul Dorel Coica împreună cu directorul şcolii, dar şi alţi reprezentanţi ai primăriei şi ai şcolii. Cu entuziasm au fost prezentate toate reabilitările şi îmbunătăţirile şcolii, iar la final elevii au pregătit câteva momente artistice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img