More


  Sărbători liniștite!

  - Advertisement -

  oli-tar

  Olimpia a reușit o nouă victorie, 3-2 cu UnireaTărlungeni și rămâne singura echipă neînvinsă din play-out-ul Ligii a 2-a seria B.

  Galben-albaștrii au făcut un meci bunși cu siguranță dacă nu aveau momentele de nesincronizare din defensivă, diferența pe tabelă la final era mult mai mare.
  Olimpia a reuşit să deschidă rapid scorul. Bura a pătruns în careu pe partea stângă, iar din cădere Popescu face henţ, iar lovitura de pedeapsă este transformată fără probleme de Mărkuş (min. 17). Zece minute mai târziu, sătmărenii beneficiază de o lovitură liberă de pe stânga. Brata centrează, mingea îl loveşte în picior pe Potecu, iar arbitrul asistent a considerat că devierea fundaşului oaspete a depăşit linia de poartă, astfel că s-a făcut 2-0 pentru Olimpia (min. 27). Unirea Tărlungeni beneficiază şi ea de un penalty. Arbitrul central a văzut un henţ în careu la Florin Mureşan, iar Minciună îl învinge pe Băican din 11 metri (min. 41). Până la finalul primei reprize, Olimpia s-a mai remarcat prin două ocazii ale lui Mărkuş (min. 38, 43), dar scorul pauzei avea să fie 2-1.

  În partea secundă , Buhăescu înscrie și el pentru 3-1 în min 51 și se părea că vom asista la o victorie facilă a Olimpiei.

  Mărkuș, Kanalos și Buhăescu iroresc ocazii rarisime și, așa cum se întâmplă în fotbal , ocaziile se răzbună. La 3-1 în minutul 90 Șuta scoate de sub transversală o lovitură de cap a lui Korika iar la faza următoare, Potecu înscrie după un corner….3-2.

  Victorie meritată a Olimpiei plătită însă cu prețul unor accidentări. Villand a ieșit cu pomete spart, din nou, în min 28 iar Băican cu umărul dislocat a ajuns la spital fiind înlocuit cu Șuta.

  FC Olimpia: Băican (min. 63) – Brata, Ciul, Onicaş, Rus, Villand (cpt., Florin Mureşan min. 28), Tătaru, Buhăescu, Bura (Kanaloş, min. 46), Mărkuş, Muntean.
  Tărlungeni: Mihok – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Şerban, Bucur, Burlacu, Cocan (Petra min. 72), Popescu (Monea min. 54), Minciună, Marin (cpt.),( Petrean min.87).
  Etapa următoare, Olimpia va juca la Reșița cu Metalul.

  Mircea Bolba: ”În loc să avem 4 sau 5 la 1, pe final am avut parte de emoții!”
  Conferința de presă de după Olimpia –Tărlungeni a fost una extrem de scurtă. Iar la ea s-a prezentat doar antrenorul Olimpiei, Mircea Bolba. Acesta s-a arătat mulțumit de dăruirea și atitudinea elevilor săi și de faptul că echipa a mai acumulat trei puncte.
  ” Mi-a fost teamă , sincer de acest meci. Nu i-am bătut niciodată pe cei din Tărlungeni și mereu ne-au pus probleme. Și azi ( nr sâmbătă) s-au agățat de orice șansă de a reveni. Trebuia să câștigăm clar , la 3 sau 4 goluri diferență , dar din cauza unor neatenții în apărare, a unor greșeli copilărești am luat cele două goluri. Îi felicit pe băieți, le mulțumesc celor care au venit alături de noi și sătmărenilor le dorim Sărbători fericite!” a transmis Mircea Bolba.

  Acesta speră ca echipa să rămână la fel de conectată și pentru dubla cu Reșița. ”Chiar dacă jucăm cu ultima clasată, asta nu înseamnă că am câștigat dinainte. În plus , ne vom revedea abia miercuri, le-am dat câteva zile libere jucătorilor căci era firesc să fie cu toții alături de familii acum de Paște” a încheiat Mircea Bolba.

  ff  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img