More


  Sătmărenii, invitați la distracție acvatică

  - Advertisement -

  satmarenii-strand2

  Aquastar și Ștrandul Satu Mare – Nord Vest Termal Park, și-au deschis larg porțile. De acum, sătmărenii pot petrece fiecare weekend sau zi liberă la ștrandurile din municipiu. Pe lângă înot, aceștia se pot bucura și de saună, masaj, spa, băi termale și multe alte oportunități de relaxare și distracție.

  Dat fiind faptul că s-a decis deschiderea ștrandurilor, se pare că luna mai a adus cu ea vreme bună și distracție. Conducerea ambelor ștranduri a mărturisit faptul că datorită vremii frumoase și dorința aprinsă a sătmărenilor de a ieși la piscină în aer liber, aceștia au hotărât să dea startul la distracția acvatică. De asemenea, au mai mărturisit faptul că i-a surprins numărul mare de oameni care, deja din prima zi, au ales să petreacă la ștrand câteva ore.

  ”Până în prezent am înregistrat un număr de 150 de persoane la intrarea în ștrand. Un număr destul de mare, având în vedere faptul că am deschis cu puțin timp în urmă”, a mărturisit Raluca Țânțaș, directoarea Ștrandului Satu Mare – Nord Vest Termal Park.

  Așadar, nu puțini au fost cei care au ales să sărbătorească a doua zi de Paște în piscinele ștrandurilor din județ. Vremea bună și apa caldă din bazine au creat o oportunitate bună pentru doritorii de distracție și relaxare. Sătmăreni, de toate vârstele, au avut parte de o zi extraordinară în aer liber, la ștrandurile din municipiu.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img