Satu Mare se mișcă…la propriu!satu-mare-se-misca

Asociația Rotaract Club Satu Mare a organizat ieri cea de-a doua ediție a evenimentului ”Rotaract pentru Sănătate”. Evenimentul și-a propus, în primul rând, să aducă în rândul sătmărenilor ideea de a adopta un stil de viață sănătos, însă scopul de bază al evenimentului a fost acela de a strânge fonduri pentru modernizarea panourilor de baschet de la baza sportivă Dinamo.

Participarea la cros a presupus o donație de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copiii și tinerii până în 18 ani. Înscrierea la vânătoarea de comori s-a făcut în schimbul unei donații de 10 lei.

Ieri, începând cu ora 10.00, sătmărenii, indiferent de vârstă, s-au adunat pentru a alerga. Antrenorii de la Energy Kardio Club au fost cei care le-au arătat participanților mișcările de încălzire, dar și cei care au condus crosul. Muzica și optimismul celor prezenți au creat o atmosferă frumoasă de vară și vacanță, participarea la eveniment fiind o plăcere și un prilej de evadare din cotidian.

Startul crosului s-a dat pe platoul din fața Muzeului Județean Satu Mare, după care s-a alergat pe următorul traseu: Muzeul Județean – Calea Traian – Sensul Giratoriu – Strada Cuza Vodă – Bulevardul Vasile Lucaciu – Muzeul Județean.

Începând cu ora 12 s-a organizat un concurs special pentru copii, o vânătoare de comori în parcul de lângă Muzeul Județean. Împărțiți pe echipe, copiii și-au antrenat curiozitatea şi spiritul de aventură în misiunea de a găsi comorile ascunse din parc.

A fost o zi frumoasă și plină de energie, iar organizatorii evenimentului mulțumesc tuturor pentru participare și pentru energia pozitivă.

Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts