More  Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă” Satu Mare se mândreşte cu rezultate excepţionale

  - Advertisement -

  elevi

  Doi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă” Satu Mare au obținut rezultate deosebite anul acesta la Olimpiadele Naționale de Educaţie tehnologică şi Geografie.

  Eleva Zelic Octavia din clasa a VIII-a A, pregătită de doamna prof. ing. Feher Doina, a obținut pentru a patra oară rezultate deosebite la Olimpiada Națională de Educație tehnologică.

  S-a calificat în fiecare an la olimpiada faza pe țară la această disciplină, timp de patru ani. Iar dacă în clasa a VI-a a obținut Locul I pe țară, anul acesta a venit de la Iași cu un Premiu Special.

  Elevul Terebeş Liviu Cristian din clasa a VIII-a B, pregătit de doamna profesoară Velceleanu Rodica , de asemenea a obţinut anul acesta Premiul I la Olimpiada Naţională de Geografie desfăşurată la Sibiu.

  Premiul I

  Anul trecut la faza naţională a Concursului de Geografie ,,Terra” a obţinînd tot Locul I. Aceşti elevi au performat la toate disciplinele de învăţămînt în toţi cei patru ani de gimnaziu.

  Ne mândrim cu rezultatele lor frumoase, rezultate care necesită o muncă laborioasă atât a lor cât şi a profesorilor care i-au pregătit.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts