Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă” Satu Mare se mândreşte cu rezultate excepţionaleelevi

Doi elevi de la Şcoala Gimnazială ,,Ion Creangă” Satu Mare au obținut rezultate deosebite anul acesta la Olimpiadele Naționale de Educaţie tehnologică şi Geografie.

Eleva Zelic Octavia din clasa a VIII-a A, pregătită de doamna prof. ing. Feher Doina, a obținut pentru a patra oară rezultate deosebite la Olimpiada Națională de Educație tehnologică.

S-a calificat în fiecare an la olimpiada faza pe țară la această disciplină, timp de patru ani. Iar dacă în clasa a VI-a a obținut Locul I pe țară, anul acesta a venit de la Iași cu un Premiu Special.

Elevul Terebeş Liviu Cristian din clasa a VIII-a B, pregătit de doamna profesoară Velceleanu Rodica , de asemenea a obţinut anul acesta Premiul I la Olimpiada Naţională de Geografie desfăşurată la Sibiu.

Premiul I

Anul trecut la faza naţională a Concursului de Geografie ,,Terra” a obţinînd tot Locul I. Aceşti elevi au performat la toate disciplinele de învăţămînt în toţi cei patru ani de gimnaziu.

Ne mândrim cu rezultatele lor frumoase, rezultate care necesită o muncă laborioasă atât a lor cât şi a profesorilor care i-au pregătit.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts