More  Ședință cu probleme

  - Advertisement -

  Kereskenyi Gabor, candidatul UDMR la Primăria Satu Mare, a susținut ieri o conferință de presă în care a discutat despre ședința Consiliului Local convocată pentru joi. În cadrul ședinței se vor dezbate proiecte de interes care nu au fost adoptate sau reglementate.

  “Convocarea şedinţei de mâine reprezintă un act huliganic din partea primarului PSD, din partea primarului încă în funcţie. Primarul PSD mai are 10 zile din mandat şi s-a trezit brusc să facă din nou scandal în şedinţa Consiliului Local. Mai mult de 50% din consilierii în funcţie nu vor mai fi consilieri în mandatul următor, deci considerăm că nu este cazul să fie dezbătute strategii, regulamente, organigrame şi aşa mai departe. Şi eu personal aş fi participat la o şedinţă festivă a Consiliului Local al municipiului Satu Mare ca să fie urmată de inaugurarea celui de-al treilea pod, inaugurarea celor 2.000 de blocuri izolate termic, sau inaugurarea aşa-zisului IT Valley care l-a propus dl primar în 2012, sau inaugurarea mai multor promisiuni pompoase din 2012, dar din păcate nu este vorba despre o şedinţă festivă, nu este vorba de prezentarea realizărilor, ci în loc de reabilitare, este vorba de o nouă provocare”, a declarat Kereskenyi.

  Deși nu sunt de acord cu modul în care ședința va avea loc, consilierii spun că vor fi prezenți și își vor menține în continuare poziția pe care au avut-o până acum.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts