More  Separaţi, dar împreună…la o masă rotundă

  - Advertisement -

  candidati

  Uniunea Naţională a Patronatului Român a venit cu o iniţiativă la adresa candidaţilor la Primăria Satu Mare. S-a organizat, ieri, o masă rotundă intitulată ”Viitorul primar al municipiului în dialog cu organizațiile patronale județene”. Din cei 10 candidaţi la primărie s-au prezentat doar şase, ceilalţi prezentând motive obiective pentru care nu au putut fi prezenţi.

  Constantin Jurca, vicepreşedintele Uniunii Patronatului, a fost cel care a moderat întreaga întâlnire. Acesta a subliniat faptul că scopul acestei întâlniri este acela de a vedea care sunt propunerile candidaţilor.

  “Proiectul Uniunii Naţionale a Patronatului Român este un proiect care doreşte ca, prin acest format de masă rotundă, să dialogheze cu viitorul primar al reşedinţei de judeţ. Intenţia noastră este aceea de a stabili un contact şi a păstra relaţia între administraţia locală şi organizaţiile patronale pe durata de patru ani. Scopul este de a construi o relaţie de colaborare şi a înţelege şi noi maniera de a ne face mai utili în actul administrativ, să venim cu expertiza membrilor noştri şi cu convingerea că punem umărul la prosperitatea localităţii“, a spus Consantin Jurca.

  Întrebările adresate candidaţilor au fost cu privire la dezvoltarea mediului economic sătmărean. Moderatorul întâlnirii a adresat câte o întrebare candidaţilor, iar aceştia au avut la dispoziţie două-trei minute pentru a da un răspuns, în care şi-au prezentat intenţiile din acest punct de vedere.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts