Sigur pe fotoliul de primar!13329792_613700862121178_1954726643_n

Adrian Ștef, candidatul ALDE la Primăria municipiului Satu Mare, este foarte încrezător în ceea ce privește alegerile locale din data de 5 iunie. Acesta, susținut de Varujan Vosganian, are toată convingerea că va câștiga funcția de primar al municipiului.

”Am fost unul dintre nașii lui Adrian Ștef. Am participat la campania lui electorală din 2012, am fost martorul promisiunilor sale și acum cred că este firesc să răspund împreună cu el la ceea ce a făcut și, dacă este meritoriu, să garantez în continuare. Vă mărturisesc că sunt mândru că am participat în 2012 la campania sa victorioasă pentru că am văzut că acești patru ani au fost rodnici pentru județul Satu Mare. Am lecturat materialul cu realizările sale, ele sunt de invidiat. Vă mărturisesc că am fost în multe județe în campanie și nu am văzut până acum un document atât de elocvent în legătură cu activitatea unui președinte de consiliu județean. Am venit să susțin din toată inima candidatura lui Adrian Ștef, ar fi o mare șansă pentru acest oraș. Alegerea lui Adrian Ștef ar putea să contribuie la redeschiderea orașului și la dinamizarea lui”, a spus Vosganian, ieri, la Satu Mare.

Adrian Ștef a mai precizat faptul că există un număr de 7.000 de persoane care îl susțin, așadar șansele de a câștiga alegerile din acest an sunt tot mai mari.

”În momentul în care am decis cu colegii mei că pornim această candidatură pentru Primăria municipiului Satu Mare am fost îndemnați de foarte mulţi sătmăreni. Dovada face și faptul că în momentul de față avem peste 7.000 de simpatizanți care și-au arătat interesul de a vota candidatura mea la Primăria municipiului Satu Mare până în momentul de față. Sunt angajamente care le avem la sediu, oameni care vor să voteze Adrian Ștef. Nu sunt iepurele nimănui, nu am nicio înțelegere cu nimeni. N-am pornit în această cursă ca să-l favorizez pe unul sau pe altul. Am demonstrat că sunt un om de cuvânt și această broșură cu realizări dovedește acest lucru. Sunt omul care spune ce gândește și face ceea ce spune. Sătmărenii au văzut acest lucru. Nu voi ataca pe nimeni în această campanie. Eu o să-mi prezint realizările și ceea ce am știut să fac. Eu îndemn toți sătmărenii să se prezinte la vot duminică pentru că este vorba despre viitorul municipiului Satu Mare. Eu am încredere în sătmăreni, în înțelepciunea lor, indiferent de ce naționalitate sunt. Sătmărenii vor decide cine va fi viitorul primar și chiar cred că sătmărenii au văzut ceea ce s-a întâmplat în județ. Vor același lucru și pentru municipiul Satu Mare. Dacă e să mă întrebați pe mine, eu știu că voi fi primar din 6 iunie”, a spus Ștef.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts