Speranța Halmeu câștigă derby-ul play-off-ului!halmeu

Speranța Halmeu a câștigat derby-ul play-off-ului Ligii a 5 a, 3-2 cu Egri Sasok Agriș, și a câștigat matematic seria.

Alin Caba a deschis scorul în minutul 17, Mike a mărit avantajul gazdelor în minutul 51 iar apoi același Caba a înscris pentru 3-0 în minutul 59 și se părea că Speranța nu va avea emoții în a lua toate punctele..Doar că vulturii au revenit pe final , Kiraly min 73 și 83 a redus din diferență, 3-2. Halmeul a strâns rândurile și a ținut de avantaj până la final iar cu această victorie își asigură promovarea în Liga a 4 –a.

Tot în play-off, Cetate II Ardud nu s-a prezentat, acasă în meciul cu FC Certeze. A fost un protest inedit al ardudenilor după arbitrajele ciudate de care au avut parte în deplasarile de la Agriș , liga 5 a și Orașu Nou, elite.

”Nu am vrut să facem scandal , dar trebuia să tragem un semnal de alarmă. Arbitrajele împotriva noastră în deplasare au fost bătăi de joc.La Agriș arbitrul a prelungit peste 10 minute până gazdele au egalat, vineri la Orașu Nou am condus cu 1-0 și apoi nu ne-au mai lăsat să atacăm…Jucăm de plăcere, asta trebuie să înțeleagă arbitrii ,și nu să-și bată joc de noi!” au transmis oficialii de la Ardud!

Într-un alt meci din play off, Recolta Dorolț- Olimpia Căuaș 8-1.
În play plăcere I: Dacia Supur- Hodod 5-1 și Ghenci-Marna 2-1
În play plăcere II: Crucișor-Craidorolț 3-0 și Bercu-Moftinu Mare 1-1

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts