More


  Teodora Șofran, bronz la Cupa AS

  - Advertisement -

  floreta1

  Clubul Sportiv Satu Mare și Asociația Fencing Satu Mare, în colaborare cu Federația Română de Scrimă, au organizat, sâmbătă și duminică, cea de-a treia ediție a Cupei AS la floretă, la feminin și masculin, doar la individual. În acest an, competiția, care a avut loc la Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare, a fost etapă în Circuitul European U14 de floretă.

  La start s-au prezentat doar 29 de sportivi din Ungaria, Slovacia și România, iar învingători au fost Karina Vasile (ACS Balestra) – la feminin și Zoltan Sarmany (Slovacia) – la masculin. De altfel organizatorii au recunoscut că se așteptau la mai mulți sportivi mai ales că existau semnale de la mai multe cluburi că vor ajunge la Satu Mare.

  Sâmbătă , la masculin, cei trei slovaci de la Samorin au urcat pe podium și au cucerit aurul și cele două medalii de bronz. Argintul l-a luat Vlad Roșu de la ACS Balestra. Locurile 5-11 au fost ocupate de floretişti de la CS Satu Mare: Tudor Surducan, Enoch Gabor, Matei Serghie, Daniel Gabor, Marton Res, Răzvan Nojea şi Nicolas Pop.

  La feminin, sătmăreanca Teodora Şofran a reuşit să cucerească medalia de bronz, iar Melissa Korossy a încheiat concursul pe locul 5. Alte sătmărence: Diana Şuta – 7, Cristina Anderco – 9, Tamara Ulici – 11, Teodora Turdean – 15, Vivien Szabo – 16.
  Floreta de la CS Satu Mare este pregătită de Dan Şuta, Arnold Izsaki, Attila File şi Eva Lengyel.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img