More  Titlul a ajuns în premieră la Dorolț

  - Advertisement -

  DSC_0028

  N-a mai fost loc de suspans și Recolta Dorolț a cucerit primul titlu din istoria clubului cu o etapă înaintea finalului de sezon. Echipa lui Mihai Sabău avea nevoie de o victorie ieri la Doba pentru a fi matematic campioană iar aceasta a venit fără joc.

  Voința Doba nu s-a mai prezentat la meciul de pe teren propriu și a dat undă verde la desfăcut șampanii în vestiarul celor din Dorolț.

  Se pare că neprezentarea celor de la Doba vine ca un soi de protest-supărare după meciul din week-end de la Moftin. Unul fără miză în care oficialii echipei din Doba arată cu degetul spre arbitrii.

  Se pare că acel episod l-a supărat atât de tare pe managerul Sorin Ionescu încât acesta pare dispus să se retragă din fotbalul județean. ”Au fost ani frumoși, atâta timp cât am simțit că ne respectăm și putem face din plăcere această activitate am venit la echipă meci de meci. De la toamnă mă retrag și mai bine merg la meciurile echipelor de copii și juniori”, ne-a spus Sorin Ionescu. Acesta a confirmat totuși că echipa din Doba se va prezenta la ultima etapă, la Micula, după care va urma un banchet pentru a le mulțumi jucătorilor pentru implicare.

  De cealaltă parte, echipa din Dorolț a amânat petrecerea de titlu pentru ultima etapă . Recolta va juca în week-end acasă cu Viitorul Vetiș.

  Rezultate etapa a 25-a

  Someşul Oar- Cetate Ardud 3-0
  Tăşnad-Victoria 2008 Carei
  Vetiş-Crasna Moftinu Mic
  Voinţa Doba-Recolta Dorolţ 0-3
  Talna Oraşu Nou-Turul Micula
  Ştiinţa Beltiug-Sportul Botiz 3-0
  Luceafărul Decebal –stă

  Clasament
  1.Recolta Dorolţ 23 19 3 1 92-28 60p
  2.Someşul Oar 23 18 2 3 65-24 56p  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts