Ultima şedinţă, cu armele depuseconsiliu

Ultima şedinţă a Consiliului Judeţean s-a desfăşurat, ieri, într-o atmosferă cordială. Nicio facţiune nu a mai recurs la atacuri cu iz electoral. Toţi s-au folosit de ocazie pentru a transmite mesaje cu caracter electoral. Inclusiv preşedintele Adrian Ştef sau vicepreşedintele Rudolf Riedl.

Tarom sună bine
Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a ţinut morţiş să anunţe că Tarom ar intenţiona să îşi mute cursele de dimineaţa şi seara de pe Aeroportul Baia Mare pe cel din Satu Mare. “Legat de Aeroport, sunt veşti foarte bune. În primul rând că TVA-ul aferent acestui proiect îl vom recupera, care este un lucru esenţial. Mai avem un punct foarte bun. Am solicitat Taromului să preluăm curse cu înnoptare de la Baia Mare, ne dau acordul cu anumite specificări, ştiţi ce aveţi de făcut domnule director, şi să dăm toate detaliile legate de operarea din 1 iulie, toate condiţiile. Din acel moment, în 30 de zile ei vor să facă acea modificare, asta înseamnă că pot să ne mute cursele cu înnoptare de la Baia Mare ca să le avem cele care deschid ziua, de la 6 până seara la 22 când ajunge avionul“, a declarat Ştef.

Ultimele mulţumiri
Preşedintele Adrian Ştef a mulţumit tuturor pentru colaborarea din ultimii patru ani. “Vreau să vă mulţumesc pentru activitatea din acest mandat. A fost o colaborare foarte bună, cu bune cu rele, dar e normal să se întâmple aşa. Am reuşit să promovăm foarte multe proiecte, vă mulţumesc foarte mult pentru colaborare şi vă urez mult succes pe mai departe”, a declarat Adrian Ştef.

Viman a spus adio
Liderul grupului PSD din Consiliul Judeţean, Ioan Viman, a spus că nu va mai candida la o nouă funcţie de consilier judeţean. “Aş vrea să vă mulţumesc pentru cei patru ani de activitate în slujba cetăţenilor judeţului Satu Mare, să îmi exprim credinţa că tot ce am făcut a fost cu bună credinţă şi dacă am reuşit sau nu am reuşit oricum intenţiile noastre au fost cele mai bune şi sper că şi faptele în cea mai mare măsură”, a punctat Ioan Viman.

Rudolf Riedl crede că a făcut lucruri bune
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Rudolf Riedl, este ferm convins că a făcut lucruri bune pentru judeţul Satu Mare. “Şi eu vreau să vă mulţumesc pentru ce aţi făcut pentru noi şi de asemenea vreau să vă mulţumesc pentru acele critici făcute care au fost făcute în folosul îmbunătăţirii activităţii noastre. Sper că şi cei care ne-au trimis aici acum patru ani vor fi mulţumiţi. Contează mai mult decât mulţumirile noastre de aici”, a conchis Rudolf Riedl.

Adrian Cozma, eternul perfecţionist
Consilierul judeţean Adrian Cozma a arătat în mesajul său că a fost loc de mai bine în activitatea Consiliului Judeţean. “Şi noi vrem să vă mulţumim pentru colaborarea pe care am avut-o în patru ani în Consiliul Judeţean, de asemenea mulţumesc tuturor instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean şi nu în ultimul rând vreau să mulţumesc cetăţenilor care acum patru ani ne-au încredinţat prin votul popular, ne-au dat încredere şi ne-au trimis în Consiliul Judeţean. Sigur că tot timpul este loc de mai bine, ne propunem ca în viitorul mandat al Consiliului Judeţean să facem lucruri mai bune, să revigorăm judeţul Satu Mare, să-i dăm o faţă modernă, aşa cum merită”, a spus Adrian Cozma.

Ciprian Bâtea

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts