More


  Un cioban a omorât un bărbat cu mâinile goale

  - Advertisement -

  mort

   Judecătorii au luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile împotriva criminalului

  Un cioban și un ciurdar din județul Satu Mare au avut un conflict spontan în extravilanul localității Dobra. De aici și până la un conflict fizic nu a fost decât un pas. Ciobanul, în vârstă de 30 de ani, l-a lovit cu o violență ieșită din comun pe ciurdar, în vârstă de 53 de ani, până când a murit.

  Concret, în data de 9 mai a.c., urmare a unui apel de urgenţă 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a fost sesizat despre faptul că o persoană ar fi fost agresată pe un teren din extravilanul localităţii Dobra. La faţa locului s-a deplasat echipa complexă coordonată de procurorul criminalist, care a stabilit că B.D., de 30 de ani, din comuna Batarci, pe fondul unui conflict spontan, i-a aplicat lui C. M.. de 53 de ani, din localitatea Dobra, mai multe lovituri cu pumnii si picioarele la nivelul feţei si a toracelui.

  Victima a fost transportată la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare, iar conform concluziilor medico- legale, a necesitat pentru vindecare 55-60 zile îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în primejdie. Ulterior, în cursul zilei de 10.05.a.c. a intervenit decesul persoanei vătamăte. În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

  La data de 10.05.2016, faţă de B.D a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri, persoana a fost prezentată Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, care a luat faţă de inculpat, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Cercetările continuă cu autorul în stare de arest preventiv.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img