Un sătmărean anchetează moartea patronului Hexi Pharmahexi-pharma

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a României va prelua dosarul privind moartea patronului Hexi Pharma, și va fi anchetat de procurorul sătmărean Romulus Varga. Anunțul a fost făcut de Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

„Dosarul va fi preluat de Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, sub coordonarea domnului procuror Romulus Varga. Un procuror de la parchetul local s-a deplasat la faţa locului pentru a participa la cercetări. Autoturismul a fost ridicat şi dus la sediul IPJ Ilfov. Toate probele ridicate de la faţa locului au fost conservate”, a declarat Augustin Lazăr.

Procurorul Romulus Varga este din Satu Mare, iar acesta se va ocupa de dosarul cu privire la moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Dan Condrea a decedat duminică seara într-un accident rutier, între localităţile Buftea şi Corbeanca. Maşina condusă de acesta s-a izbit de un copac, iar în urma impactului violent, Dan Condrea şi-a pierdut viaţa.

Ioana Simion

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts