More


  Victorie obligatorie

  - Advertisement -

  suciu

  Olimpia încheie turul play out-ului din B2 pe terenul ultimei clasate, Metalul Reșița.

  Reșița e retrogradată de mult, e pe minus în clasament și trimite pe teren o echipă formată în mare parte din juniori de la club. Chiar și în aceste condiții tehnicianul Olimpiei, Mircea Bolba, e precaut și avertizează înaintea deplasării de la Reșița.

  ”Nu va fi o simplă formalitate. Trebuie să fim concentrați și să încercăm să îi surprindem încă din primele minute. Metalul nu a pierdut ușor niciun meci din play out, echipa lor nu are presiunea rezultatelor așa că trebuie să tratăm foarte serios dubla cu ei”, spune Mircea Bolba.

  Olimpia a plecat la drum cu un lot de 19 jucători. Din lot fac parte 6 cadeţi dar şi un “veteran”, l-am numit aici pe Ovidiu Suciu (41 de ani), antrenorul portarilor. Cum titularul Băican este accidentat și va absenta două săptămâni, Suciu va lua loc pe bancă, în calitate de portar de rezervă. Din păcate nici Marius Şuta nu e refăcut total după întinderea suferită la antrenamentul de miercuri , așa că nu este exclusă chiar titularizarea lui Suciu.

  Partida va începe de la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Nicolae Botaş (Timişoara) la centru, Ovidiu Timar (Marghita) şi Alina Mihoc (Arad) la cele două margini. Rezervă va fi Vasile Rodină (Alba Iulia), iar observatori Mircea Ciglenean (Cluj-Napoca) şi Mihai Lazarescu (Târgu Jiu).

  Aspecte de la meciul cu Metalul vor putea fi urmărite la www.radiotimisoara.ro .
  Returul cu Metalul Reșița se va juca pe 14 mai la Satu Mare.

  Juniorii au meci cu Farul în Cupa României
  Pe 11 mai la Satu Mare, juniorii A de la Olimpia vor juca în optimile Cupei României cu Farul Constanța. Partida se va juca la Satu Mare de la ora 12 pe stadionul Olimpia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img