More


  Violenţe în prima zi de Paşti

  - Advertisement -

  În prima zi de Paşti, în jurul orei 17:30, Florin C. din comuna Borleşti, a reclamat prin SNAU 112 faptul că a fost agresat fizic de către un consătean. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii Secţiei Rurale Valea Vinului au stabilit că reclamantul, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi şi al consumului de alcool, a fost lovit în zona spatelui cu un hârleţ de către Elemer B., tot din Borleşti.După incident, agresorul a urmărit victima până în zona imobilului în care aceasta locuieşte, unde, cu aceeaşi unealtă agricolă, a provocat distrugeri la două autoturisme ale victimei, respectiv la unul i-a spart parbrizul iar la celălalt toate geamurile, cauzându-se un prejudiciu de aproximativ 2.200 lei.În prezent cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”lovire sau alte violențe”, şi ”distrugere”.

  Tot în data de 01.05.2016, la ora 14.30, patrula de ordine și siguranță publică, formată dintr-un poliţist din cadrul Secției Rurale Tășnad și un jandarm, a intervenit la apelul 112 al unui cetăţean din comuna Acâş, care reclamă că fratele său a fost agresat de mai multe persoane. La faţa locului s-a stabilit că pe fondul consumului de alcool și a unui conflict spontan, numiţii Ioan B. de 54 de ani, Florica B. de 41de ani şi minorul G.C. de 16 ani, toţi cu domiciliul în comuna Acâş, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele peste faţă şi corp lui Adrian C. de 25 ani, din aceeaşi comună.

  Au fost acordate îngrijiri medicale de către lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Tășnad, care ulterior au transportat victima la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare pentru investigaţii suplimentare. Agresorii sunt cercetaţi penal pentru lovire sau alte violenţe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img