Zi perfectă pentru OlimpiaIMG_20160511_105932

Emoții duble ieri la prânz pentru suporterii Olimpiei.

Seniorii pregătiți de Mircea Bolba au jucat la Reșița în cadrul ultimei etape a turului din play-outul Ligii secunde iar juniorii U19 au avut programat un meci, acasă, în optimile Cupei României împotriva Farului Constanța.

Iar, spre lauda lor galben-albaștrii s-au impus în ambele meciuri, la aceeași diferență de trei goluri.

oli-resita

La Reșița , Olimpia a intrat mai greu în meci iar în prima repriză juniorii gazdelor au reușit să-i țină departe de poarta lui Zimmerman pe atacanții noștri. Buhăescu și Mărkuș au avut singurele ocazii ale primei părți…

Ai noștri au revenit mult mai deciși de la vestiare și la nouă minute de la reluare Mărkuș deschide scorul din penalty. Gazdele , nevoite, ies la joc și încep să apară spațiile în defensiva Metalului. Buhăescu înscrie pentru 2-0 în minutul 76 după o centrare a lui Brata iar apoi în ultimul minut, juniorul Horea Bîgiu înscrie primul său gol pentru ”echipa mare” și închide tabela la 3-0.

”Mult mai greu decât o arată scorul. Reșița e o echipă incomodă și nu mă mir că aici greu au câștigat chiar și echipele din fruntea clasamentului. Trebuie să ne refacem după oboseala drumului și sâmbătă să-i mai batem încă o dată și la Satu Mare” spune antrenorul Mircea Bolba.

Olimpia a început cu Șuta – Ciul, Tătaru, Onicaș, Brata – Muntean, Rus, Lukacs, Kanalos – Buhăescu, Mărkuș. Au mai intrat Ianc, Mureșan și Bîgiu.

Au stins Farul, la juniori
În Cupa României la nivel de juniori U19, Olimpia a făcut un meci excelent în fața Farului din Constanța. Elevii lui Lulu Dragomir s-au impus cu 5-2 grație unei prime reprize perfecte.

Opriș a deschis scorul în minutul 4 după o centrare a lui Șoproni . Thomas Goț a mărit avantajul în minutul 14 pentru ca tot el să paseze decisiv pentru lovitura de cap a lui Nemeș. 3-0 min 18.

Spectacolul a continuat și în repriza secundă cu faze frumoase la ambele porți. Bengrea a profitat de neatenția apărării noastre și a redus din diferență în minutuk 52 doar că peste numai 2 minute Olimpia a refăcut avantajul de trei goluri. Nemeș bine lansat a reușit dubla. Goț nu se lasă nici el și înscrie al doilea său gol în minutul 61. La 5-1 ai noștri se relaxază și marinarii trec la comanda partidei. Toduț apără un penalty la Bengrea, apoi Farul are și o bară iar până la final același căpitan al Farului, Bengrea, avea să devieze în plasă o minge aruncată în careu. 5-2 min 72 și acesta a și rămas rezultatul final.

Olimpia se califică în sferturi unde va întâlni învingătoarea Pandurii Târgu Jiu , echipa ce a eliminat la penalty-uri, ieri, pe CS Mioveni.

”Deși am câștigat cu 5-2, meciul nu a fost deloc unul ușor. Am făcut o primă repriză perfectă dar apoi am căzut fizic . Se vede că n-avem cantonament în spate și nici condiții optime de refacere. E greu să joci în ritmul ăsta un sezon întreg . Dacă nu apăra Toduț penalty-ul cred că veneau peste noi” a spus antrenorul Lulu Dragomir.

OLIMPIA- Toduț- R.Pop, Unlu, Șoproni, Ștef- Toma, Csorvasi, Nemeș-Robotin, Goț. Au mai intrat : Filimon, Hofer, Krisztian și Vonet.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts