More


  Adio, dar rămân cu tine!

  - Advertisement -

  529887_529887_burleanu_iordanescu-660x400

  Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că va anunța noul selecționer al echipei naționale până la finalul EURO 2016 (10 iulie).

  ‘’Numele noului selecționer va fi anunțat până la finalul EURO 2016. Vreau să îi mulțumesc lui Anghel Iordănescu, pentru că a preluat echipa și ne-a dus la acest EURO’’, a spus Răzvan Burleanu.

  ‘’Dorim să îl păstrăm pe Anghel Iordănescu în federația de fotbal. El este acum în concediu, eu nu, vom vedea mai târziu pe ce post’’, a mai arătat Răzvan Burleanu.

  Mai multe întrebări ale jurnaliștilor la conferința de presă au vizat numele viitorului selecționer. În context, Burleanu a spus: ‘’Suntem deschiși oricărei formule, un antrenor străin, ori un antrenor român. Am discutat cu Olăroiu, dar el este încă sub contract cu clubul la care este acum (Al Ahli Dubai)’’.

  Întrebat dacă ar accepta și soluția unui antrenor care pregătește și un club, dar și naționala României, Burleanu a spus: ‘’A fost o singură variantă în discuție, cu Mircea Lucescu. Asta pe vremea când antrena la Șahtior. În sensul de a pregăti și formația din Ucraina, iar la final de contract să preia naționala și să rămână la noi full-time’’.

  Întrebat dacă pe această listă a posibililor viitori selecționeri, sunt și nume de antrenori străini angrenați acum la EURO, pentru că s-a dat ca termen finalul acestei competiții, președintele FRF a răspuns succint: ‘’Da’’. O altă întrebare a fost, este și selecționerul Ungariei pe această listă: ‘’Nu’’, a spus președintele FRF.

  Legat de numele viitorului selecționer, Burleanu a anunțat primele criterii: ‘’să aibă 10 ani de experiență, care a câștigat trofee și are atitudine. Viitoarele preliminarii nu vor fi ușoare, cu Polonia și Danemarca în grupă’’.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img