Arbitru FIFA la finala Oar – Dorolţ247987-publimedia-dan-tautan

Cele mai bune două echipe din elite se întâlnesc sâmbătă de la ora 11 în finala Cupei României, faza judeţeană.

Campioana Recolta Dorolţ şi vicecampioana din elite, Someşul Oar, promit un spectacol fotbalistic pe cinste pe stadionul Olimpia.
Iar duelul dintre cele mai bune echipe din judeţ va fi arbitrat, firesc, de cel mai bun central pe care-l avem în Sătmar. Ecusonul FIFA, Kovacs Istvan va conduce acest joc, ajutat la cele două margini de Sergiu Neichi şi Emanuel Pop. Iar rezervă va fi… fratele lui Istvan, Kovacs Szabolcs proaspăt promovat la nivelul lotului de liga a 2-a.
Cele două formaţii au reuşit victorii identice în semifinale, 4-1. Someşul a trecut de Cetate Ardud în vreme ce Recolta de Talna Oraşu Nou… Interesant e că cei de la Dorolţ au avut cel mai greu meci al lor în drumul spre finală, în sferturi când au eliminat cu emoţii , în ultimul minut al prelungirilor, pe Unirea Tăşnad.
Recolta, antrenată de Mihai Sabău, vrea să facă eventul, să demonstreze că este cea mai bună echipă din judeţ şi că este pregătită pentru barajul de promovare în Liga a III-a, pe care-l va juca în 18 şi 25 iunie împotriva campioanei din judeţul Bihor. De cealaltă parte, Adi Micaş & co vor să demonstreze că puteau câştiga titlul în elite dacă nu era acel episod nefericit cu Doba. Când pe mâna conducerii au pierdut la masa verde cu 0-3 după ce pe teren câştigaseră cu 5-1.
Oar: Olaru – Pintye, Schnellenperger, Potra, Matei- Maxim, Micaş, Godje, Gulya- Nagy, Kirner.
Dorolţ: Rapolti – Drumar, Mandi, Griszhaber, Giurgiuman- Simon, N. Mester, O. Socaci, Gavrilescu- D. Pop, Feier

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts