More  Avem un week-end plin de evenimente

  - Advertisement -

  ecran-fanzone

  Jandarmii sătmăreni vor fi din nou la datorie şi în acest sfârşit de săptămână pentru a le asigura cetăţenilor judeţului Satu Mare un climat optim de ordine şi siguranţă publică.

  În vizorul instituţiei se vor afla toate manifestările care se vor desfăşura în spaţiul public, iar jandarmii vor acţiona pentru sprijinirea celor care solicită ajutor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi a actelor de violenţă, precum şi pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea.

  Totodată, echipajele de jandarmerie vor executa activităţi de patrulare în zonele şi arterele intens circulate, în zonele de agrement, cluburi, discoteci şi terase şi vor fi în măsură să intervină de urgenţă pentru a preveni sau combate, la nevoie, incidentele la adresa ordinii şi liniştii publice. Astfel, jandarmii vor fi prezenţi şi vor asigura desfăşurarea în condiţii de siguranţă publică a următoarelor evenimente:

  De aseară şi până în 10 iulie a.c., jandarmii sătmăreni asigură măsurile de ordine la Fun Fest 2016, organizat în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare, unde vor fi transmise pe un ecran partidele de fotbal din cadrul Campionatului European de Fotbal, Franţa 2016.

  Sâmbătă 11 iunie a.c, începând cu ora 8.45, la Maratonul de solidaritate organizat în municipiul Satu Mare pe traseul Piaţa Libertăţii până la Aquastar, activitate ce implică oprirea unui sens de circulaţie pe acest traseu.Duminică, 12 iunie a.c., între orele 9.30-15.00, la Parada Florilor manifestare organizată în municipiul Satu Mare pe traseul cuprins parcul Gradina Romei, Calea Traian, B-dul IC Bratianu, Piaţa Libertăţii, Catedrala Romano –Catolică, activitate ce implică oprirea unui sens de circulaţie pe acest traseu, activitate ce implică oprirea circulaţiei pe acest traseu.

  Tuturor participanţilor la manifestările de orice natură organizate în această perioadă le reamintim să supravegheze îndeaproape comportamentul copiilor, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să semnaleze prompt forţelor de ordine orice comportament contrar normelor legale de convieţuire socială sau bunelor moravuri.

  Reamintim cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts