More  Bilanţ de campanie

  - Advertisement -

  udmr

  La finalul unei campanii electorale relativ liniştite, candidatul UDMR la Primăria Satu Mare, Kereskenyi Gabor, se declară mulţumit şi încrezător în forţele proprii şi ale echipei. Acesta a prezentat activităţile pe care le-a avut pe parcursul campaniei împreună cu sătmărenii, dar şi numărul celor care îl susţin.

  “Mi-a părut foarte foarte bine că programul nostru de dezvoltare a municipiului Satu Mare coincide cu părerea sătmărenilor. Am primit semnale foarte pozitive, şi într-o proporţie de 95% am primit feed back-uri bune. Am primit şi critici, atât UDMR-ul cât şi eu personal, şi dacă sunt sincer, trebuie să recunosc şi eu că de-a lungul celor opt ani cât a condus UDMR-ul acest oraş nu a fost totul roz, tot timpul este loc şi de mai bine, dar acum avem o echipă foarte bună, serioasă, avem alături de noi colegii de la Forumul Democrat German, cu care sunt covins că vom putea face schimbarea în bine în acest oraş”, a declarat acesta, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă.

  La final, Kereskenyi Gabor a subliniat faptul ca mesajele care insinuează incompetenţa unui sătmărean de etnie maghiară la fotoliul de primar al oraşului sunt lipsite de adevăr.
  Ioana Simion  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts