More


  Căpitanul Chiricheș  sau ” qui s’excuse s’accuse”

  - Advertisement -

  Vlad Chiriches suparat la final

  Vlad Chiriches suparat la final

  Vlad Chiricheș a participat  ieri la o conferință de presă susținută la sediul FRF în care a încercat să explice eliminarea României de la Campionatul European.

  Căpitanul naționalei a răspuns principalelor dileme, dar s-a ferit să spună lucrurilor pe nume.

  1. Ce părere ai despre parcursul României la EURO?

  “E clar că am plecat cu un sentiment de tristețe și de amărăciune. Nu ne așteptam la un astfel de deznodământ, trebuie să trecem peste asta. Noi am fost determinați, am avut o atitudine bună, precipitarea vine și pe moment, atunci când jocul nu îți iese așa cum vrei. Am încercat în cele trei meciuri să fim foarte puternici, să avem o atitudine bună. Am încercat să dăm totul”.

  1. Ce s-a întâmplat cu Albania?

  “Știam de poziția atacantului în meciul cu Albania (n.r. Sadiku). A fost o neatenție din partea noastră și așa a fost să primim acel gol. Eu cred că în meciul cu Albania nu am fost atât de percutanți, nu știu, mai concentrați. Dar cred că am avut controlul jocului. Ei în prima repriză nu au avut faze să înscrie. Am ținut controlul jocului, dar nu am marcat și să nu ne-am creat mai multe ocazii de gol”.

  1. Ar trebui schimbat Iordănescu, e un antrenor învechit?

  “Nu pot să spun că domnul Iordănescu are idei învechite, dar are filosofia lui și a trebuie să facem ce ne-a transmis el. Noi suntem jucători și treaba noastră e să acționăm la ceea ce ne spune selecționerul. Nu cred că trebuie să-mi dau eu cu părerea despre ce selecționer să vină. Cei din Federație trebuie să ia decizia cea mai bună pentru ca noi să perfomăm. Cine va veni trebuie să încerce să creeze un grup la fel de puternic așa cum am fost în calificările pentru acest European”.

  1. De ce ai refuzat să faci declarații la “cald”, după joc?

  “După meciul cu Albania nu am refuzat să vorbesc cu mass-media din România! Am trecut prin zona mixtă la finalul meciului, am discutat cu Justin Gafiuc de la GSP și cu cei de la Libertatea! Ideea acestei conferințe de presă mi-a aparținut. Am considerat că e mult mai bine să organizăm o conferință de presă într-un mod organizat”.

  1. Cum comentezi reacția fanilor care v-au așteptat pe aeroport?

  “Reacția celor din aeroport? Nu am văzut reacția lor, eu nu am văzut nicio reacție (n.r. aproximativ 50 de suporteri i-au contestat în miez de noapte pe “tricolori”, la sosirea pe aeroport. DETALII)”.

  1. A plâns vreunul dintre voi după eliminare?

  “Nu am văzut pe nimeni să plângă după meciul cu Albania. Fiecare a avut modul lui de a trăi dezamăgirea, dar am încercat să ne îmbărbătăm reciproc”.

  Rezultate România EURO 2016:

  Franţa – România 2-1

  România – Elveţia 1-1

  România – Albania 0-1

  Clasamentul grupei A:

  1. Franța 7p
  2. Elveția 5p
  3. Albania 3p
  4. România 1p


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img