More


  Care pe care pentru salvare

  - Advertisement -

  olimpia

  La finalul meciului cu Metalul Reşiţa, prefaţând următoarea întâlnire a Şoimilor, Zsolt Muzsnay spunea: „La Satu Mare va fi al treilea război mondial!”. În ultima etapă din play out Olimpia şi Şoimii vor disputa cel mai important meci al sezonului, unul deschis oricărui rezultat, cu consecinţe majore pentru ambele echipe. Pâncota are nevoie de un punct pentru a scăpa de meciul de baraj, retrogradarea directă fiind deja evitată. Pentru sătmăreni scenariul cel mai sumbru este să piardă cu Şoimii, iar „U” Cluj să învingă la Tărlungeni, caz în care Olimpia ar retrograda direct.

  „Nu va fi niciun război, va fi o partidă de fotbal în care echipa mea şi cea din Pâncota nu vor fi duşmani, ci doar adversari. Deşi am adunat multe puncte în play-out suntem într-o situaţie delicată. Şi dacă învingeam la Cluj, unde am dominat categoric în prima repriză, tot nu eram scutiţi de griji. Aveam nevoie de un punct, acum avem nevoie de victorie. Mi se pare ciudat regulamentul cu rotunjirea punctelor. Noi am primit 0,5 puncte, iar pentru acest avantaj acum suntem nevoiţi să câştigăm partida. Băieţii mei sunt în stare să evite retrogradarea, condiţia principală a succesului e ca să putem alerga tot atât de mult ca adversarul. Le-am atras atenţia despre acest aspect, le-am spus că dacă aleargă vor câştiga. Îmi doresc să rezulte o partidă de calitate, iar cel mai bun să învingă. Vreau ca la final să ne putem strânge mâna cu pâncotanii şi să mergem mai departe, fiecare, cu capul sus” a spus Mircea Bolba, antrenorul Olimpiei, înainte de partida de sâmbătă, de la ora 11.

  Asa cum am anuntat si in editia de ieri, galben-albastrii vor avea absenţe importante în echipă. Mărkuş şi Kanalos sunt suspendaţi, iar Brata şi Sălăgeanu acuză accidentări. „Din păcate, Mărkuş a primit al patrulea cartonaş galben la Cluj. Deşi niciunul din ei nu s-a antrenat în această săptămână, sper ca dintre Brata şi Sălăgeanu să am la dispoziţie măcar unul” a mai zis Bolba.

  Singura indisponibilitate a pîncotanilor rămâne fundașul central, Claudiu Pascariu.
  Partida Olimpia- Şoimii Pâncota se joacă sâmbătă de la ora 11 iar INTRAREA ESTE LIBERĂ!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img