More



  David Bâlc se impune în turneul de la Satu Mare

  - Advertisement -

  david-balc

  CS Satu Mare încearcă în ultima perioadă să revitalizeze la sala Csipler și secția de sabie.

  Dacă până acum spada și floreta aduceau medalii pe bandă rulantă, iată că încet și la arma preferată a președintelui Federației Române de Scrimă, Mihai Covaliu, începem să avem rezultate.

  Sătmăreanul David Bâlc a început să practice scrima și a ales sabia, la Satu Mare. Acum, chiar dacă s-a transferat în Ungaria el reușește să impresioneze. Iar la cat. 11-12 ani a câștigat trofeul pus în joc în week-end chiar la turneul de la Satu Mare.

  Sala de Scrimă „Alexandru Csipler” din Satu Mare a găzduit sâmbătă, concursul de sabie pentru copii și speranțe, intitulat Cupa Satu Mare. A fost prima competiție de sabie găzduită de orașul nostru în ultimii 15 ani, iar la start s-au prezentat 55 de sportivi din România și Ungaria, care s-au duelat la patru categorii: 11-12 ani feminin, 13-14 ani feminin, 11-12 ani masculin și 13-14 ani feminin.
  După 9 ore de concurs, în organizarea excelentă a CS Satu Mare, câștigătorii celor patru categorii au fost următorii: 11-12 ani feminin – Ana Botezatu (CSM Brașova); 11-12 ani masculin – David Bâlc (CS Satu Mare); 13-14 ani feminin – Emilia Varga (Ungaria); 13-14 ani masculin – Aron Kecskemeti (Ungaria).

  Oficialii clubului sătmărean mulțumesc antrenorilor de la celelalte două secții, de floretă și spadă, pentru implicare și speră ca astfel de turnee , de sabie, să devină de acum obișnuite la sala Csipler.



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts