More


  De două ori bronz la Subotica

  =

  Luptătorii sătmăreni își continuă seria rezultatelor bune din această perioadă.

  O delegație de la CS Cetate Heracle Ardud a participat sâmbătă la a 11-a ediţie a Memorialului “Refik Memišević “ care a avut loc la Subotica, în Serbia. Au participat sportivi din 23 de ţări iar la nivel de cadeţi competiţia e considerată ca o mini Cupă Mondială.

  Sătmărenii s-au întors acasă cu două medalii de bronz. Marius Bulgăr la 46 kg și Ciprian Trufan la 100 kg au urcat pe podium.

  ”Un turneu FILA extrem de puternic. Marius a avut ghinion în meciul pentru intrarea în finală. În sală a fost foarte cald și a alunecat pe salteaua umedă și adversarul a profitat pe final. Dar suntem mulțumiți de cum s-au prezentat băieții noștri mai ales că am avut adversari foarte puternici” spune Tudor Barbul.

  Rareș Dumitraș a terminat pe locurile 5-8.

  De la CS Cetate Heracle Ardud au participat patru sportivi, Adrian Gângu la 42 kg, Marius Bulgăr la 46 kg, Rareş Dumitraş la 69 kg şi Ciprian Trufan la 100 kg. De asemenea Romulus Boţoiu a fost invitat ca şi arbitru la acest turneu. Delegaţia a fost condusă de antrenorii Tudor Barbul şi Barbul Norocel.

  Urmează un turneu în Slovacia și apoi un cantonament în Caransebeș iar la finalul lunii iulie Campionatul European de cadeți din Suedia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img