More


  EURO pus la colț! HAI CĂ SE POATE…

  - Advertisement -

  hai ca se poate

  Hai că se poate! Acesta e îndemnul pentru cei 11, sau 14 câți or fi, apostoli a lui Tata Puiu.

  La drept vorbind dacă te respecți ca fotbalist și porți echipamentul luat de pe ”moaștele ” sfinților Hagi, Popescu, Belodedici sau Dumitrescu nu ai avea voie să nu bați Albania. E ca și cum la nuntă ți-ar fura , de tot, mireasa cel mai bun amic…Sigur că Albania nu mai e trupa lui Demollari ce lua de la 3 în sus în fața României, dar nici zmeii Balcanilor nu-s. Hagi avea mare dreptate…Și cu statuile lui dar și cu faptul că nu știm să atacăm…Avem noroc că unul dintre arbitrii e Petr ARDELEANU. Un ceh cu origini românești…poate mai scoatem de un penalty și ne calificăm. Iar în optimi prindem panzerele nemțești…gripate și le întoarcem armele ca la 23 august și gata ne trezim în sferturi…Uff…cred că i de la caniculă pronosticu ăsta…

  Revenind cu picioarele pe pământ să ne rugăm la icoana făcătoare de minuni și fiind și Rusaliile să sperăm că și cu un autogol om bate cumva Albania ca să prelungim magia acestui FANZONE uriaș numit EUROMÂNIA!

  Legat de nemți…lăsați-l frate pe Low să-și bage mâna unde o vrea el în timpu meciului că altfel trupa lui n-are inspirație…A fost cel mai prost meci al nemților pe care l-am văzut la un turneu final..ăștia au jucat mai bine și când au luat bătaie acum 4 ani , 1-2 cu Italia în semifinale…Noroc că au un meci lejer cu Irlanda de Nord și vor câștiga grupa…

  Ce ziceți de englezi? Ce final nebun de meci cu frații lor galezi…Acum mai trebuie să bată Slovacia ca să termine primii în grupă, altfel pot ajunge chiar și pe trei. Și ce chestie  la Anglia…antrenorul lor , Roy Hodgson antrena acum 22 ani Elveția la Mondialul din 94. N-am pomenit nimic de Ucraina-Irlanda de Nord… Un meci în care vedetă a fost grindina. În rest…dezamâgire galben-albastră.

  Cu speranța că meciul de duminică nu va fi ultimul la EURO pentru România și că la următoarea întâlnire, cea de marți, vom vorbi la superlativ de tricolori vă invit la FANZONE în Centru Nou. În galben! Duminică la ora 22!

  Florin Mureșan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare