More


  EURO PUS LA COLT / Quaresmatica Portugalie

  =

  quaresma-647_062616032746

  Am greșit cu Croația… Așa e când te entuziasmezi după meciurile din grupe…Nu degeaba italienii zic mereu la turneele finale că pentru ei competiția începe cu adevărat din faza eliminatorie.

  Așa a fost și cu mult așteptatul Croația-Portugalia. Un meci slab și nu ne ferim de cuvinte…Sigur că am putea să fabulăm și să- i lăudăm pe antrenori că vezi Doamne ce bine au gândit tactica. Și că dacă tot au avut tabla pictată pe capul lui Perisic , de ce să nu joace un meci de șah… Croații l-au avut pe Vida cel mai periculos în vreme ce la portughezi, Ronaldo parcă a lăsat impresia că în sfârșit se sacrifică pentru echipă…A făcut faza defensivă excelent, a ieșit la rampă la golul lui Quaresma și în rest a fost unul dintre cei 11 muncitori portughezi…Croația a avut o bară, Portugalia un gol…Și noi mai aveam puțin și adormeam speriați că nu prindem penalty-urile.

  Rămâne de văzut acum dacă Portugalia va putea profita de culoarul favorabil pentru a juca o nouă finală la EURO.

  Tot un meci slab am avut și între britanici. Până la urmă o altă vedetă de la Real, Bale, merge mai departe… Oarecum merita. Acum a dat centrarea la autogol , și atât. Irlanda de Nord , cea mai plictisitoare echipă de la EURO, pleacă acasă…Firesc.

  Francezii au avut ceva emoții cu simpaticii irlandezi…Dar Griezmann i-a dus în sferturi. Unde sperăm noi să avem șocul de după BREXIT…Franța-Anglia.

  Azi e Spania-Italia… nu aș mai merge pe un 4-0 pentru iberici ca acum 4 ani…dar la drept vorbind mi i-aș dori pe Iniesta & co mergând în sferturi… Așa măcar pentru istorie… pentru că ar merita chiar o TRIPLĂ ISTORICĂ.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img